Keresés
Close this search box.
Zene bitjeimnek

Remek találatok

BÖBE
Fanni

Jobban jártam volna, ha az első megérzésemre hallgatok – Megjelent BÖBE legújabb dala, a REDFLAG

Kontrollmániás? 30 évesen a szüleivel lakik? Folyamatosan az exeit emlegeti? Ha ismerősen csengenek e kérdések, akkor valószínűleg te is találkoztál már olyan két lábon járó „redflaggel”, akikről BÖBE új dala szól. A REDFLAG című szerzemény laza Y2K hangzásvilága és őszinte szövege mellett izgalmas vizuális koncepciót is tartogat.

Tovább a cikkre »
Tarkány Művek
magyarzene

Magyar Zenei Műsor

Van nyári zene és van téli zene. Leginkább mi nyáron fesztiválokon lépünk fel legtöbbször, és emiatt a repertoárnak az a része a domináns.

Tovább a cikkre »
P. Mobil a zene
magyarzene

Új lemez a P. Mobil-tól

Igazából akkor válik P. Mobillá ez a csapat, ez a felállás, ez a közösség, ha megteremti a saját maga zenéjét – ezért volt fontos, hogy ez a 12 új szám elkészüljön.

Tovább a cikkre »
Beat Dis
magyarzene

Beat Dis lemezbemutatók

Nyáron is több fesztiválon lépnek fel, év végén pedig egy nagyszabású tíz éves jubileumi koncerttel örvendeztetik meg a rajongókat. Július 9. -én 20 órakor az A38 teraszán szerepelnek.

Tovább a cikkre »
A zene művésze Szentpéteri Csilla
magyarzene

Szentpéteri Csilla

Nemrég jelent meg Best of albuma. Hat év sikerszámai mellett olyan műveket tartalmaz, ami leginkább tükrözi Szentpéteri Csilla gondolatait, mélységeit és magasságait. (Hallgass Hazait – A magyar zenei műsor!)

Tovább a cikkre »
Mask
magyarzene

Hazai zene – Mask

Miki Sík Olga néninél, a nagybetűs ÉNEKMESTERnél tanult, ott is a legjobb és legkitartóbb tanítványok közé tartozott. Freddy mindenhez ért, ami zene, és jól ért hozzá! Kihegyezett füllel veszi észre a legapróbb hibákat, érthetően instruál, a végeredmény mindig tökéletes.

Tovább a cikkre »
Vad Fruttik
magyarzene

Nem vadak a Vad Fruttik

Ugyanannyira szerettük a Manu Chao-t, mint a Nirvana-t, és akkor azt gondoltuk, miért ne férne az bele, hogy egy zenekar játsszon egy Sárga Zsiguli-t, aztán játsszon egy Nekem senkim sincsen-t.

Tovább a cikkre »
Hajdú Klára
magyarzene

Hajdu Klára és Linczényi Márk

A Hallgass Hazait rádiós műsor vendégei voltak Hajdu Klára és Linczényi Márk.Hajdu Klára gyermekkorában a hétköznapokat is betöltötte a zene. Szülei sokféle hangszeren játszottak, sokféle zenét hallgattak.

Tovább a cikkre »
L.L. Junior
magyarzene

L.L. Junior

Hallgass Hazait – A magyar zenei műsor legutóbbi adásának vendége volt L.L. Junior. A 15 évesen már platina lemezzel büszkélkedő zenész-énekes mostanában az apai szerepet

Tovább a cikkre »
Ladánybene 27. László M. Miksa
magyarzene

Magyar reggae zene

A “Hallgass Hazait” vendége volt László M. Miksa A reggae zene hazai képviselője a Ladánybene 27 zenekar, olyan egyedi stílusú  csapat, akik nem keverhetőek össze egyetlen

Tovább a cikkre »
Nguyen Thanh Hien
magyarzene

Hien és a Holdviola

Hallgass Hazait – A Magyar zenei műsor legutóbbi adásának vendégei: Hien és a Holdviola teljes csapata! A jelenleg 19 éves lány Nguyen Thanh Hien a

Tovább a cikkre »
Junkies zenekar
magyarzene

Hallgass hazait

Fociban is jó a Junkies Hamarosan elkészül az új Junkies videoklip a “Frizura” című dalból. A tervek között nyilvános, és engedély nélküli foci is szerepel.

Tovább a cikkre »