Keresés
Close this search box.

Magyar dalok jönnek – Memphis Belle

Keszei Tamas
Picture of Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Gyere Kevin és told le!

“Gyere Kevin és told le!” – Na de erről majd később.

Memphis Belle zenekarA Hallgass Hazait zenei műsor (Molnár Szabolcs) vendége volt Keszei Tamás a Memphis Belle zenekar alapítója, aki szó szerint ezt mondta: Most már csak magyar dalok jönnek.

Bevallom Én sosem tartottam profi szövegíróknak azokat, akik Magyarországon zenélve angol szöveget írnak. Egy menekülési útvonal számukra, hiszen az angol egyszerűbb és az sem baj, ha nem mindenki érti. Igazán azonosulni egy dallal mindenki a saját anyanyelvén tud.  Örök hála a KO Recordsnak, hogy meggyőzte a zenekart arról; az angol dalokhoz írjanak magyar szöveget. Tamáséknak ez profin sikerült.

Gyere Kevin és told le!

Én még emlékszem rá, (a Lord elején), hogy Tamásnak igenis “rocker” haja volt. (A Dózist kihagynám frizura ügyileg, főként mivel nekem is hasonló volt.) A műsorban Szabolcsnak mesélte el haja elvesztésének történetét:

“Egyetemista voltam Angliában és egy dél afrikai csoporttársam (ők nem nagyon hagyják hajukat hosszúra nőni) vett magának egy hajvágó gépet. Ő mondta, hogy most már igazán ideje lenne, hogyha az Én nagyon vékony szálú kis hajamat is letolnánk, mert a homlokom elég magas, és hát hogy nézel ki TOM. A kezdeti sértődöttséget követően beláttam, hogy igaza volt és szóltam neki: Gyere Edvin és told le!”

Végül egy üzenet a kiadónak (és Tamásnak): Szeretjük a MAGYAR Country -t is 🙂

facebook.com/memphisbellemusicband/

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Freddie Petőfi-díj

Cum Laude Freddie-nek és Gubik Petrának

A közmédia elismeréseit élőben közvetített díjátadón és gálaműsorban, az A38 Hajón vehették át a díjazottak szombat este Idén is átadták a Petőfi Zenei Díjakat: a

EFOTT Flo Rida WellHello Majka MagyarZene

Csak magyar zene az idei EFOTT-on

Nem emelkedtek a jegyárak, sőt van, ami olcsóbb is lett Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) közösséget épít és identitást őriz – jelentették

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt