Szeder-Szabó Krisztina

Szeder-Szabó Krisztina
magyarzene

magyarzene

Hallgass Hazait - A Magyar Zenei Műsor! Adásban: Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina

Szeder-Szabó KrisztinaHallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
Adásban: Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina

Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-gitáros-énekesnő humoros, kissé olykor csibész dalai a Hallgass Hazait rádiós közönség számára már ismerősek lehetnek. A dalszövegekben Lukácsházi Luca közreműködik: “Luca segít formába önteni, vagy átláthatóvá tenni a szóömlengéseimet.”

Szeder rendszeresen fellép más formációkkal is, például a francia vonalat képviselő MeloDisztiK duóval, Csorba Lóránttal a Lóci játszik projektben, és énekelt a legújabb Ivan & The Parazol-lemez három dalában is.

Krisztina a kis hangszereket is elkezdte gyűjteni: Van már ukulele-m, metalofonom, szanszulám, melodikám, kazúm, kis tojásaim, és ezeket a Szederben is használjuk, hogy minél színesebb legyen a muzsika.

Az, hogy egy Szeder koncert mekkorát szól, valószínűleg a most következő időszakban fog kiderülni: “Per pillanat én is csak kapkodom a fejemet, mert nem várt, vagy inkább titkon remélt visszhangja lett a lemezünknek, ami most jelent meg májusban.”

A következő időszakban klip készül a Reggeli dalhoz, lesz Akusztik fellépés, és A38, Kerti koncert és új dalok, aktívan és vidáman halad a Szeder szekere.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt