Hallgass Hazait - A Magyar Zenei Műsor! Adásban: Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina

Szeder-Szabó KrisztinaHallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
Adásban: Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina

Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-gitáros-énekesnő humoros, kissé olykor csibész dalai a Hallgass Hazait rádiós közönség számára már ismerősek lehetnek. A dalszövegekben Lukácsházi Luca közreműködik: „Luca segít formába önteni, vagy átláthatóvá tenni a szóömlengéseimet.”

Szeder rendszeresen fellép más formációkkal is, például a francia vonalat képviselő MeloDisztiK duóval, Csorba Lóránttal a Lóci játszik projektben, és énekelt a legújabb Ivan & The Parazol-lemez három dalában is.

Krisztina a kis hangszereket is elkezdte gyűjteni: Van már ukulele-m, metalofonom, szanszulám, melodikám, kazúm, kis tojásaim, és ezeket a Szederben is használjuk, hogy minél színesebb legyen a muzsika.

Az, hogy egy Szeder koncert mekkorát szól, valószínűleg a most következő időszakban fog kiderülni: „Per pillanat én is csak kapkodom a fejemet, mert nem várt, vagy inkább titkon remélt visszhangja lett a lemezünknek, ami most jelent meg májusban.”

A következő időszakban klip készül a Reggeli dalhoz, lesz Akusztik fellépés, és A38, Kerti koncert és új dalok, aktívan és vidáman halad a Szeder szekere.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?

petőfi.hu

Megújult a Petőfi.hu

Szabadság, szerelem – ehhez kapcsolódva elmesélhető a teljes történetünk. Erről szólnak a dalaink,
verseink, regényeink, harcaink, álmaink, tenni akarásunk.