Keresés
Close this search box.
Hallgass Hazait - A Magyar Zenei Műsor! Adásban: Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina

Szeder-Szabó KrisztinaHallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
Adásban: Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina

Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-gitáros-énekesnő humoros, kissé olykor csibész dalai a Hallgass Hazait rádiós közönség számára már ismerősek lehetnek. A dalszövegekben Lukácsházi Luca közreműködik: “Luca segít formába önteni, vagy átláthatóvá tenni a szóömlengéseimet.”

Szeder rendszeresen fellép más formációkkal is, például a francia vonalat képviselő MeloDisztiK duóval, Csorba Lóránttal a Lóci játszik projektben, és énekelt a legújabb Ivan & The Parazol-lemez három dalában is.

Krisztina a kis hangszereket is elkezdte gyűjteni: Van már ukulele-m, metalofonom, szanszulám, melodikám, kazúm, kis tojásaim, és ezeket a Szederben is használjuk, hogy minél színesebb legyen a muzsika.

Az, hogy egy Szeder koncert mekkorát szól, valószínűleg a most következő időszakban fog kiderülni: “Per pillanat én is csak kapkodom a fejemet, mert nem várt, vagy inkább titkon remélt visszhangja lett a lemezünknek, ami most jelent meg májusban.”

A következő időszakban klip készül a Reggeli dalhoz, lesz Akusztik fellépés, és A38, Kerti koncert és új dalok, aktívan és vidáman halad a Szeder szekere.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt