Keresés
Close this search box.
Hallgass Hazait - A Magyar Zenei Műsor! Adásban: Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina

Szeder-Szabó KrisztinaHallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
Adásban: Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina

Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-gitáros-énekesnő humoros, kissé olykor csibész dalai a Hallgass Hazait rádiós közönség számára már ismerősek lehetnek. A dalszövegekben Lukácsházi Luca közreműködik: “Luca segít formába önteni, vagy átláthatóvá tenni a szóömlengéseimet.”

Szeder rendszeresen fellép más formációkkal is, például a francia vonalat képviselő MeloDisztiK duóval, Csorba Lóránttal a Lóci játszik projektben, és énekelt a legújabb Ivan & The Parazol-lemez három dalában is.

Krisztina a kis hangszereket is elkezdte gyűjteni: Van már ukulele-m, metalofonom, szanszulám, melodikám, kazúm, kis tojásaim, és ezeket a Szederben is használjuk, hogy minél színesebb legyen a muzsika.

Az, hogy egy Szeder koncert mekkorát szól, valószínűleg a most következő időszakban fog kiderülni: “Per pillanat én is csak kapkodom a fejemet, mert nem várt, vagy inkább titkon remélt visszhangja lett a lemezünknek, ami most jelent meg májusban.”

A következő időszakban klip készül a Reggeli dalhoz, lesz Akusztik fellépés, és A38, Kerti koncert és új dalok, aktívan és vidáman halad a Szeder szekere.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt