Keresés
Close this search box.

Novemberre várható ByTheWay nagylemez

ByTheWay a magyar zenei műsorban
Nagyszabású saját koncertjükre készülnek, ahol elfogadta meghívásukat Tóth Gabi, Szikora Róbert, Csordás Ákos és Heincz Gábor Biga is. (Hallgass Hazait - A magyar zenei műsor)

ByTheWay a magyar zenei műsorban2012-ben már indult a ByTheWay az X-faktor tehetségkutató műsorban, akkor a Mentorok házáig jutott a csapat. Rétvári Péter volt a harmadik tag, Szikszai Péter és Patocska Olivér mellett. Péterrel a közös munka ugyan véget ért, de Vavra Bencével és Feng Ya Ou Ferenccel csak akkor kezdődött, mivel ők is a Top 24-be kerültek. Az énekegyüttes hivatalos megalakulásának dátuma 2012. augusztus 18.

Az idei évben is rengeteget dolgoznak a fiúk, többek között első nagyszabású saját koncertjükre készülnek, ahol sztárvendégként elfogadta meghívásukat Tóth Gabi, Szikora Róbert, Csordás Ákos és Heincz Gábor Biga is. Nagylemezük megjelenését november elejére tervezik, abban biztosak lehetünk, hogy ismét nagy durranással rukkolnak elő és beletesznek a munkába apait-anyait.

„A legnagyobb hajtóereje a csapatnak az összetartás, az őszinteség, hogy ismerjük egymást, és a barátság, hogy tudjuk azt, hogy számíthatunk a másikra.”

Forrás: (Hallgass Hazait – A  műsor)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.