magyarzene

magyarzene

Nagyszabású saját koncertjükre készülnek, ahol elfogadta meghívásukat Tóth Gabi, Szikora Róbert, Csordás Ákos és Heincz Gábor Biga is. (Hallgass Hazait - A magyar zenei műsor)

ByTheWay a magyar zenei műsorban2012-ben már indult a ByTheWay az X-faktor tehetségkutató műsorban, akkor a Mentorok házáig jutott a csapat. Rétvári Péter volt a harmadik tag, Szikszai Péter és Patocska Olivér mellett. Péterrel a közös munka ugyan véget ért, de Vavra Bencével és Feng Ya Ou Ferenccel csak akkor kezdődött, mivel ők is a Top 24-be kerültek. Az énekegyüttes hivatalos megalakulásának dátuma 2012. augusztus 18.

Az idei évben is rengeteget dolgoznak a fiúk, többek között első nagyszabású saját koncertjükre készülnek, ahol sztárvendégként elfogadta meghívásukat Tóth Gabi, Szikora Róbert, Csordás Ákos és Heincz Gábor Biga is. Nagylemezük megjelenését november elejére tervezik, abban biztosak lehetünk, hogy ismét nagy durranással rukkolnak elő és beletesznek a munkába apait-anyait.

„A legnagyobb hajtóereje a csapatnak az összetartás, az őszinteség, hogy ismerjük egymást, és a barátság, hogy tudjuk azt, hogy számíthatunk a másikra.”

Forrás: (Hallgass Hazait – A  műsor)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt