Novemberre várható ByTheWay nagylemez

ByTheWay a magyar zenei műsorban
magyarzene

magyarzene

Nagyszabású saját koncertjükre készülnek, ahol elfogadta meghívásukat Tóth Gabi, Szikora Róbert, Csordás Ákos és Heincz Gábor Biga is. (Hallgass Hazait - A magyar zenei műsor)

ByTheWay a magyar zenei műsorban2012-ben már indult a ByTheWay az X-faktor tehetségkutató műsorban, akkor a Mentorok házáig jutott a csapat. Rétvári Péter volt a harmadik tag, Szikszai Péter és Patocska Olivér mellett. Péterrel a közös munka ugyan véget ért, de Vavra Bencével és Feng Ya Ou Ferenccel csak akkor kezdődött, mivel ők is a Top 24-be kerültek. Az énekegyüttes hivatalos megalakulásának dátuma 2012. augusztus 18.

Az idei évben is rengeteget dolgoznak a fiúk, többek között első nagyszabású saját koncertjükre készülnek, ahol sztárvendégként elfogadta meghívásukat Tóth Gabi, Szikora Róbert, Csordás Ákos és Heincz Gábor Biga is. Nagylemezük megjelenését november elejére tervezik, abban biztosak lehetünk, hogy ismét nagy durranással rukkolnak elő és beletesznek a munkába apait-anyait.

„A legnagyobb hajtóereje a csapatnak az összetartás, az őszinteség, hogy ismerjük egymást, és a barátság, hogy tudjuk azt, hogy számíthatunk a másikra.”

Forrás: (Hallgass Hazait – A  műsor)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt