Novemberre várható ByTheWay nagylemez

ByTheWay a magyar zenei műsorban
Nagyszabású saját koncertjükre készülnek, ahol elfogadta meghívásukat Tóth Gabi, Szikora Róbert, Csordás Ákos és Heincz Gábor Biga is. (Hallgass Hazait - A magyar zenei műsor)

ByTheWay a magyar zenei műsorban2012-ben már indult a ByTheWay az X-faktor tehetségkutató műsorban, akkor a Mentorok házáig jutott a csapat. Rétvári Péter volt a harmadik tag, Szikszai Péter és Patocska Olivér mellett. Péterrel a közös munka ugyan véget ért, de Vavra Bencével és Feng Ya Ou Ferenccel csak akkor kezdődött, mivel ők is a Top 24-be kerültek. Az énekegyüttes hivatalos megalakulásának dátuma 2012. augusztus 18.

Az idei évben is rengeteget dolgoznak a fiúk, többek között első nagyszabású saját koncertjükre készülnek, ahol sztárvendégként elfogadta meghívásukat Tóth Gabi, Szikora Róbert, Csordás Ákos és Heincz Gábor Biga is. Nagylemezük megjelenését november elejére tervezik, abban biztosak lehetünk, hogy ismét nagy durranással rukkolnak elő és beletesznek a munkába apait-anyait.

„A legnagyobb hajtóereje a csapatnak az összetartás, az őszinteség, hogy ismerjük egymást, és a barátság, hogy tudjuk azt, hogy számíthatunk a másikra.”

Forrás: (Hallgass Hazait – A  műsor)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt