Hírek a Hallgass Hazait műsorból

Hallgass Hazait
magyarzene

magyarzene

A Brandon Zenekar, a We are rockstars csapata és a Prémvadászok zenekar újdonságairól szólt a Hallgass Hazait legutóbi adása.

We are rockstarsÚjdonságok a We are rockstars csapatától. 3 verzióban is elkészült és megjelent a Let Me Feel The Beat című dal, amivel a fiúk az elektronikus hangzás után kicsit visszakanyarodtak a hagyományosabb rock and roll életérzéshez. Jelenleg kevesebbet koncerteznek, viszont készülnek a további újdonságok, melyek őszre már várhatóak.

A Hallgass Hazait műsorában a We are rockstars két tagja is beszélt, többek között a rock and roll életvitelről, amit gyerekkoruk óta a mai napig művelnek. Szerintük ez leginkább egy lelki állapot.

https://www.facebook.com/wearerockstarsband


PrémvadászokA Prémvadászok Zenekar Zsír című albuma mutatkozott be a Hallgass Hazait műsorában. A kiadványon szerepelő Dal a Gyűlöletbeszéd Ellen című szám magyarul is, és angolul is megjelent, amely később a No Hate Speech Mozgalom kampány dala lett.

A zenekar alapvető koncepciója, hogy jókedvre hangolja közönségét, amit vidám hangulatú dalaikkal rendszeresen meg is tesznek. Nem kell nagy dolog egy jó dal megszületéséhez, az egyik közönség kedvenc nótát is a kényszer és az éhség szülte, ez a Zsíros kenyér című szám.

https://www.facebook.com/Premvadaszok


Brandon ZenekarA Brandon Zenekar Brády Márton és Lang András közös zenei projektje, amelyben szabadon valósulnak meg zenei elképzeléseik. A Tárd ki a szárnyaid című nagylemez után, megjelent a Bárzongorista dala című 2 dalos kiadvány.

A zenésztársak maguk is nagyra értékelik azt az élethelyzetet, ami jelenleg is lehetővé teszi számukra, hogy akár 1-2 évet is tudjanak nyugodtan gondolkozni, hátra dőlni úgy, hogy közben az anyagi világ, vagy a megélhetés nehézségei nem szorongatóak.

Azt mondják nincs bennük görcs, nem sietnek, nem akarnak divatosak lenni, csak a közönségüknek, és magunknak akarunk megfelelni. Terveik között szerepel az is, hogy  a közeljövőben létre hoznak egy klubot, ahol havonta összejöhetnek.

https://www.facebook.com/brandonmusicband

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt