Hírek a Hallgass Hazait műsorból

Hallgass Hazait
A Brandon Zenekar, a We are rockstars csapata és a Prémvadászok zenekar újdonságairól szólt a Hallgass Hazait legutóbi adása.

We are rockstarsÚjdonságok a We are rockstars csapatától. 3 verzióban is elkészült és megjelent a Let Me Feel The Beat című dal, amivel a fiúk az elektronikus hangzás után kicsit visszakanyarodtak a hagyományosabb rock and roll életérzéshez. Jelenleg kevesebbet koncerteznek, viszont készülnek a további újdonságok, melyek őszre már várhatóak.

A Hallgass Hazait műsorában a We are rockstars két tagja is beszélt, többek között a rock and roll életvitelről, amit gyerekkoruk óta a mai napig művelnek. Szerintük ez leginkább egy lelki állapot.

https://www.facebook.com/wearerockstarsband


PrémvadászokA Prémvadászok Zenekar Zsír című albuma mutatkozott be a Hallgass Hazait műsorában. A kiadványon szerepelő Dal a Gyűlöletbeszéd Ellen című szám magyarul is, és angolul is megjelent, amely később a No Hate Speech Mozgalom kampány dala lett.

A zenekar alapvető koncepciója, hogy jókedvre hangolja közönségét, amit vidám hangulatú dalaikkal rendszeresen meg is tesznek. Nem kell nagy dolog egy jó dal megszületéséhez, az egyik közönség kedvenc nótát is a kényszer és az éhség szülte, ez a Zsíros kenyér című szám.

https://www.facebook.com/Premvadaszok


Brandon ZenekarA Brandon Zenekar Brády Márton és Lang András közös zenei projektje, amelyben szabadon valósulnak meg zenei elképzeléseik. A Tárd ki a szárnyaid című nagylemez után, megjelent a Bárzongorista dala című 2 dalos kiadvány.

A zenésztársak maguk is nagyra értékelik azt az élethelyzetet, ami jelenleg is lehetővé teszi számukra, hogy akár 1-2 évet is tudjanak nyugodtan gondolkozni, hátra dőlni úgy, hogy közben az anyagi világ, vagy a megélhetés nehézségei nem szorongatóak.

Azt mondják nincs bennük görcs, nem sietnek, nem akarnak divatosak lenni, csak a közönségüknek, és magunknak akarunk megfelelni. Terveik között szerepel az is, hogy  a közeljövőben létre hoznak egy klubot, ahol havonta összejöhetnek.

https://www.facebook.com/brandonmusicband

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Magyar Zene Háza poptörténeti kiállítás

Megnyílt a Magyar Zene Háza poptörténeti kiállítása

A magyar populáris zene hőskora és társadalmi hatásai 1957-től a rendszerváltozásig címmel nyílt meg csütörtökön a Magyar Zene Háza (MZH) első időszaki kiállítása, amely a magyar kultúra napjától, vasárnaptól várja a nagyközönséget.