Az Anxius és az Irrogant zenekar

Anxius zenekar
magyarzene

magyarzene

Szolgasors címmel elérhető az Anxius Zenekar aktuális albuma, amiről a csapat két tagja, Tenyei József (Joe) és Perecz Attila (Asi) beszélt a Hallgass Hazait műsorban.
Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
A következő adásban: Az Anxius és az Irrogant zenekar!

Anxius zenekarKi lesz az Anxius új dobosa?

Szolgasors címmel elérhető az Anxius Zenekar aktuális albuma, amiről a csapat két tagja, Tenyei József (Joe) és Perecz Attila (Asi) beszélt a Hallgass Hazait műsorban: “Itt jött össze az, amiről azt gondolom, hogy amikor elkezdtük, akkor erre gondoltunk.”

A 16 éve működő banda egy baráti társaság is egyben, ahol jelenleg dobos ügyben kérdéses a helyzet. A fiúk őszintén és szeretettel beszélnek korábbi dobos társukról, aki úgy döntött kilép a bandából. Később visszalépett, ezután újra kilépett – a fiúk itt húzták meg a határt. Jelenleg kölcsön dobossal működik a zenekar, de ezt nem lehet a végtelenségig így csinálni – mondják.  A csapat állandó tagjainak száma jelenleg 3.

“Aki úgy érzi, és elég ambícióval, technikai tudással rendelkezik, nagyon sok szeretettel várjuk, egy-egy próbára, meghallgatás erejéig. Zenéket írunk, és azt olyan emberrel szeretnénk folytatni, aki hosszabb távra gondolkodik. Azt várnánk, vagy azt szeretnénk, hogy egy olyan ember jöjjön, aki ugyanolyan tagja tud lenni a zenekarnak, mint mi hárman. Ez egy picikét nehéz elvárás most már mindenki számára, mert mi 16 éve együtt, és ő mindig új lesz, de barátkozósak vagyunk, és nyitottak mindenkire. Hamar el tudunk fogadni bárkit, és aki be tud illeszkedni, azzal ez működhet rövidebb idő alatt mint 16 év.”

Irrogant zenekarAz Irrogant Zenekar fiatalokból áll, maga  a csapat is fiatal. A Hallgass hazait műsorában Szlávik Péter énekes és Dobó Dávid billentyűs adott helyzetjelentést a bandáról. A fiúk szeretnek kísérletezni, az énekes-zenekarvezető azt mondja:

“Egyenlőre még csak sodor minket az ár, írogatjuk a dalokat, koncertezgetünk, de sodródunk az árral… A zenekarnak most kezd kiforrni a stílusa, tehát még folyamatban van… Van egy ismerősünk, aki nagyon jól hegedül, és már voltak próbáink, amin ő is ott volt… Együtt jammelgettünk, jó dolgok születtek, azon gondolkoztam, hogy esetleg majd megpróbálhatnánk az egyik dalba egy hegedűt belerakni.”

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Charlie Tátrai Tibor

Tátrai és Charlie – csak zene lesz?

Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt