Hazai zene – Mask

Mask
magyarzene

magyarzene

Miki Sík Olga néninél, a nagybetűs ÉNEKMESTERnél tanult, ott is a legjobb és legkitartóbb tanítványok közé tartozott. Freddy mindenhez ért, ami zene, és jól ért hozzá! Kihegyezett füllel veszi észre a legapróbb hibákat, érthetően instruál, a végeredmény mindig tökéletes.

MaskHallgass Hazait – A magyar zenei műsor!

Nem tudok és nem is szeretnék elfogultság nélkül írni a MASK együttesről, illetve annak két tagjáról Barabás Miklósról és Gyuricza Ferencről (alias Freddy) – írja Fekete Timi színésznő énekesnő.

Mikivel már „ősidők” óta olyan barátságban vagyunk, mint a borsó meg a héja. Vele kapcsolatban csupa leg-leg-ekről tudnék írni, mind a hangját, a humorát, a művészethez való hozzáállását, mind az emberségét illetően. Sík Olga néninél, a nagybetűs ÉNEKMESTERnél tanult, ott is a legjobb és legkitartóbb tanítványok közé tartozott.

Freddy, aki nálam szintén „csodabogár” kategóriába tartozik, a zeneguru. Ő mindenhez ért, ami zene, és jól ért hozzá! Kihegyezett füllel veszi észre a legapróbb hibákat, érthetően, ha nem is mindig jólesően instruál, de a végeredmény mindig tökéletes.

Ha két ilyen tehetséges és értékes ember találkozik, és együtt dolgozik, abból már csak jó dolog sülhet ki. A külföldi és magyar oldalakon megjelent és egyre népszerűbb lemezük, a MOZAIK is ezt bizonyítja. Koncertek sorozatát, videoklipeket,  és Tunyogi Bernadettel egy duett elkészítését tervezik, de MASK missziónak tekintik, hogy újabb jótékonysági rendezvényeken tudjanak segíteni a rászorulókon.

Az együttesről és a Barátaimról sok érdekes és hasznos információt megtudhatnak a www.mask-egyuttes.hu oldalon.

Szeressék Őket, hallgassák Őket!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt