Keresés
Close this search box.
Miki Sík Olga néninél, a nagybetűs ÉNEKMESTERnél tanult, ott is a legjobb és legkitartóbb tanítványok közé tartozott. Freddy mindenhez ért, ami zene, és jól ért hozzá! Kihegyezett füllel veszi észre a legapróbb hibákat, érthetően instruál, a végeredmény mindig tökéletes.

MaskHallgass Hazait – A magyar zenei műsor!

Nem tudok és nem is szeretnék elfogultság nélkül írni a MASK együttesről, illetve annak két tagjáról Barabás Miklósról és Gyuricza Ferencről (alias Freddy) – írja Fekete Timi színésznő énekesnő.

Mikivel már „ősidők” óta olyan barátságban vagyunk, mint a borsó meg a héja. Vele kapcsolatban csupa leg-leg-ekről tudnék írni, mind a hangját, a humorát, a művészethez való hozzáállását, mind az emberségét illetően. Sík Olga néninél, a nagybetűs ÉNEKMESTERnél tanult, ott is a legjobb és legkitartóbb tanítványok közé tartozott.

Freddy, aki nálam szintén „csodabogár” kategóriába tartozik, a zeneguru. Ő mindenhez ért, ami zene, és jól ért hozzá! Kihegyezett füllel veszi észre a legapróbb hibákat, érthetően, ha nem is mindig jólesően instruál, de a végeredmény mindig tökéletes.

Ha két ilyen tehetséges és értékes ember találkozik, és együtt dolgozik, abból már csak jó dolog sülhet ki. A külföldi és magyar oldalakon megjelent és egyre népszerűbb lemezük, a MOZAIK is ezt bizonyítja. Koncertek sorozatát, videoklipeket,  és Tunyogi Bernadettel egy duett elkészítését tervezik, de MASK missziónak tekintik, hogy újabb jótékonysági rendezvényeken tudjanak segíteni a rászorulókon.

Az együttesről és a Barátaimról sok érdekes és hasznos információt megtudhatnak a www.mask-egyuttes.hu oldalon.

Szeressék Őket, hallgassák Őket!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss