A „Hallgass Hazait” vendége volt László M. Miksa

Ladánybene 27. László M. MiksaA reggae zene hazai képviselője a Ladánybene 27 zenekar, olyan egyedi stílusú  csapat, akik nem keverhetőek össze egyetlen más zenekarral sem. Büszkék arra, hogy sikerült megőrizni egyéniségüket, pozitív életérzést sugallva. Ezért is mondják magukról, hogy zenéjük szív-és életút szerelő. Kétszer jártak Jamaicában, az utazás igazi feltöltődés volt és nagy hatást gyakorolt a zenéjükre.

A zenekar 28 éves pályafutása két éve megváltozott, fiatal zenészek jöttek, volt, aki ment – a hat fős csapat a fúvós szekcióval kilenc főre bővült.

Jelenleg új dalokat készítenek, folyamatosan stúdióban vannak, és már most készülnek a Marley emlékkoncertre, valamint a legnagyobb hazai reggae ünnepre, a Reggae Camp-re, ami várhatóan ismét Hatvanban kerül megrendezésre.

Alapvető irányelvük: „Ne a reklámozás hozzon minket elsősorban a szívekbe, a lelkekbe, hanem a muzsikálás, a muzsika szólítson meg embereket…”

/Fekete Tímea/

Az LB27 -nek elidegeníthetetlen érdeme van a reggae zene magyarországi meghonosításában és megismertetésében.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.