Magyar reggae zene

Ladánybene 27. László M. Miksa
magyarzene

magyarzene

A “Hallgass Hazait” vendége volt László M. Miksa

Ladánybene 27. László M. MiksaA reggae zene hazai képviselője a Ladánybene 27 zenekar, olyan egyedi stílusú  csapat, akik nem keverhetőek össze egyetlen más zenekarral sem. Büszkék arra, hogy sikerült megőrizni egyéniségüket, pozitív életérzést sugallva. Ezért is mondják magukról, hogy zenéjük szív-és életút szerelő. Kétszer jártak Jamaicában, az utazás igazi feltöltődés volt és nagy hatást gyakorolt a zenéjükre.

A zenekar 28 éves pályafutása két éve megváltozott, fiatal zenészek jöttek, volt, aki ment – a hat fős csapat a fúvós szekcióval kilenc főre bővült.

Jelenleg új dalokat készítenek, folyamatosan stúdióban vannak, és már most készülnek a Marley emlékkoncertre, valamint a legnagyobb hazai reggae ünnepre, a Reggae Camp-re, ami várhatóan ismét Hatvanban kerül megrendezésre.

Alapvető irányelvük: “Ne a reklámozás hozzon minket elsősorban a szívekbe, a lelkekbe, hanem a muzsikálás, a muzsika szólítson meg embereket…”

/Fekete Tímea/

Az LB27 -nek elidegeníthetetlen érdeme van a reggae zene magyarországi meghonosításában és megismertetésében.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt