Keresés
Close this search box.

A “Hallgass Hazait” vendége volt László M. Miksa

Ladánybene 27. László M. MiksaA reggae zene hazai képviselője a Ladánybene 27 zenekar, olyan egyedi stílusú  csapat, akik nem keverhetőek össze egyetlen más zenekarral sem. Büszkék arra, hogy sikerült megőrizni egyéniségüket, pozitív életérzést sugallva. Ezért is mondják magukról, hogy zenéjük szív-és életút szerelő. Kétszer jártak Jamaicában, az utazás igazi feltöltődés volt és nagy hatást gyakorolt a zenéjükre.

A zenekar 28 éves pályafutása két éve megváltozott, fiatal zenészek jöttek, volt, aki ment – a hat fős csapat a fúvós szekcióval kilenc főre bővült.

Jelenleg új dalokat készítenek, folyamatosan stúdióban vannak, és már most készülnek a Marley emlékkoncertre, valamint a legnagyobb hazai reggae ünnepre, a Reggae Camp-re, ami várhatóan ismét Hatvanban kerül megrendezésre.

Alapvető irányelvük: “Ne a reklámozás hozzon minket elsősorban a szívekbe, a lelkekbe, hanem a muzsikálás, a muzsika szólítson meg embereket…”

/Fekete Tímea/

Az LB27 -nek elidegeníthetetlen érdeme van a reggae zene magyarországi meghonosításában és megismertetésében.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt