magyarzene

magyarzene

A “Hallgass Hazait” vendége volt László M. Miksa

Ladánybene 27. László M. MiksaA reggae zene hazai képviselője a Ladánybene 27 zenekar, olyan egyedi stílusú  csapat, akik nem keverhetőek össze egyetlen más zenekarral sem. Büszkék arra, hogy sikerült megőrizni egyéniségüket, pozitív életérzést sugallva. Ezért is mondják magukról, hogy zenéjük szív-és életút szerelő. Kétszer jártak Jamaicában, az utazás igazi feltöltődés volt és nagy hatást gyakorolt a zenéjükre.

A zenekar 28 éves pályafutása két éve megváltozott, fiatal zenészek jöttek, volt, aki ment – a hat fős csapat a fúvós szekcióval kilenc főre bővült.

Jelenleg új dalokat készítenek, folyamatosan stúdióban vannak, és már most készülnek a Marley emlékkoncertre, valamint a legnagyobb hazai reggae ünnepre, a Reggae Camp-re, ami várhatóan ismét Hatvanban kerül megrendezésre.

Alapvető irányelvük: “Ne a reklámozás hozzon minket elsősorban a szívekbe, a lelkekbe, hanem a muzsikálás, a muzsika szólítson meg embereket…”

/Fekete Tímea/

Az LB27 -nek elidegeníthetetlen érdeme van a reggae zene magyarországi meghonosításában és megismertetésében.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt