Keresés
Close this search box.

Bevállalós klipet forgatott az FTF

Follow The Flow Budapest Park
Jetski, sellő, Jakabos Zsuzsanna, tenger – egy fergetes móri koncert után máris itt az új Flow-feeling!

Egy fergetes móri koncert után máris itt az új Flow-feeling!

A Follow The Flow nemrég megjelent ‘Ég és föld’ című nagylemezéről újabb dalhoz készült videoklip, ráadásul nem is akármilyen főhősnővel. A zenekar kedvéért Jakabos Zsuzsanna olimpikon sellővé változva csobbant a vízbe, ahol Fura Csé, Szakács Gergő és BLR triója forgatták le a ‘Tőlem ne!’ című dal kisfilmjét.

A zenekar elárulta, a klip koncepciója a feltétel nélküli szeretetet jeleníti meg. A vitorlázós, jet skizős látványvilág pedig visszarepíti a nézőket a nyári feelingbe.

– Nem vállaltam még be ennyi dolgot egy klipért sem eddig – kezdte Szakács Gergő – Elektromos jet skin 50 km/h-val verettem a vízen úgy, hogy életemben először ültem ilyenen, ruhástul ugrottam a 18 fokos Balatonba. Súlyokkal pakoltuk meg a nadrágom zsebeit, és egy 15 kilós kézi súllyal próbáltak a víz alatt tartani és merülésre bírni az uszodai forgatás alatt.

A banda elárulta, igazán mély üzenete van a dalnak: – Remélhetőleg mindenki életében van olyan személy, akivel kapcsolatban úgy érez, hogy örökké szeretni fogja, történjen bármi. Sodorja őket messzire az élet, amikor újra találkoznak, elég csak egymásra nézniük, lángra lobban a lelkük, és ugyanott folytatják, ahol abbahagyták – fogalmazott Szakács Gergő.

Legutóbbi, Matek című klipjük után ez mindenképpen egy minőségi ugrás a srácoktól.

A Follow The Flow izgalmas időszakot zárt a klip megjelenése előtt: kiadták új lemezüket, kétszer is óriási show-t csináltak a Budapest Park színpadán, bevették Mórt, minden fesztiválon megtáncoltatták a közönséget, most pedig készülnek klubkoncertjükre, ami december 18-án lesz az Akváriumban.

Follow The Flow 2016-ban alapított háromtagú magyar együttes. 2018-ban Nem tudja senki című daluk által robbantak be a köztudatba, majd Maradok távol című számuk által még több ember ismerte meg őket. 2018 nyarán elnyerték a Petőfi Zenei Díj Az év felfedezettje díját, illetve ősszel jelölték őket a 2018-as MTV Europe Music Awards-ra mint Legjobb magyar előadó, amit szintúgy megnyertek, így ők képviselték Magyarországot a bilbaói díjátadón. (Wikipedia)

Az eleinte BLR és Fura Csé formációjaként dolgozó formációhoz Szakács Gergő énekes csatlakozott, és ezzel úgy tűnik, összeállt a tökéletes kép! A trió legutóbbi dala, a Nem tudja senki olyan bombasztikus sikert hozott, amire már régen volt példa. A klip már bőven 9 millió fölött pörög a YouTube-on, a Follow the Flow egyre több koncertfelkérést kap, és ez még mindig csak a kezdet… (Petőfillive)

Jetski, sellő, Jakabos Zsuzsanna, tenger – a nyár októberben is menővé teszi az FTF-et!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Freddie Petőfi-díj

Cum Laude Freddie-nek és Gubik Petrának

A közmédia elismeréseit élőben közvetített díjátadón és gálaműsorban, az A38 Hajón vehették át a díjazottak szombat este Idén is átadták a Petőfi Zenei Díjakat: a

EFOTT Flo Rida WellHello Majka MagyarZene

Csak magyar zene az idei EFOTT-on

Nem emelkedtek a jegyárak, sőt van, ami olcsóbb is lett Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) közösséget épít és identitást őriz – jelentették