Sírós számmal ízzit a Wellhello új albumára

Wellhello Lil Frakk lebukás
magyarzene

magyarzene

Elő a zsepiket! Érettebb, felnőttebb arcát mutatta meg megint az elnöki páros!

Elő a zsepiket! Újabb megható dalt és klipet készítettek a srácok

A Wellhello legújabb klipjében az érzelmeké a főszerep. Fluor és Diaz Mit mondanál a csendnek? című új szerzeménye a zenekar novemberben érkező lemezének hetedik előfutára, és egyben a legmeghatóbb dal a készülő albumról, amelyről hatot már jól ismer a közönség.

– A klipben jó néhány szereplő feltűnik, de egyikük sem szerepet játszó színész. Az volt a célunk, hogy emberek valódi érzelmeit, olyan kötődéseit mutassuk meg, amik nekik valamiért fontosak..
Volt, aki a 26 éve tartó házasságát vagy épp a családját hozta el, más a kutyáját, akit imád. Mi sem szerettünk volna kimaradni, így Diaz a feleségét, én pedig a legjobb barátaimat mutattam be, akikkel van egy közös tetoválásunk, ez is látható a videóban – kezdte Fluor, aki hozzátette, hogy bár nem egy kifejezetten szomorú dalról van szó, sőt, inkább szívmelengetőnek gondolja, de mindketten elsírták magukat a meghatódástól, miközben az készült.

– Nagyon sokat jelent nekünk ez a dal, úgy érezzük, hogy egy szép korlenyomat lett a klippel együtt, ami biztosan minden szereplő szívét meg fogja érinteni, mikor majd visszanézi 10 vagy akár 20 év múlva. Így ünnepeltük mi a kötelékeket, hogy van kihez fordulnunk, van kit szeretni és olyan emberekkel vehetjük körbe magunkat, akik sokat jelentenek nekünk. A ‘Mit mondanál a csendnek?’ egyfajta számvetés is, kicsit visszanézve a múltra, összegezve az eddigi harmincpár évünket arra jutottunk, hogy: ‘csak szeretni végig, az volt jó’ – folytatta a rapper.

Az elnöki formáció előreláthatólag december 11-én nagyszabású koncertet ad az Akváriumban, ahol már az új lemez slágerei is megszólalnak.

Emlékezetes, legutóbbi dalaik között már volt szomorú: áprilisban egy korábbiakhoz képest felnőttebb, kísérletezőbb stílusú dallal jelentkezett az elnöki páros, azaz a Wellhello.

Diaz és Flour legújabb dalában Lucával állt össze új lemezük második dalára: a Szomorú séta az együttes idén megjelenő Zsúr című albumának második előfutára. Az album címét adó track mellett a Szomorú séta a Wellhello kísérletezőbb, merészebb stílusú korszakát vetíti elő.

Érettebb, felnőttebb arcát mutatta meg megint az elnöki páros!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt