Keresés
Close this search box.

Nem kamu – Camouflage: megjelent Azahriah első nagylemeze!

Azahriah Monyo Camouflage
A Monyós bulit több önálló koncert követi majd, illetve Azahriah felbukkan néhány fesztiválon, és Wellhello és Follow The Flow koncerteken is!

A népszerű YouTube-er és tehetséges énekes június 29-én adta ki az első nagylemezét!


Camouflage – ez a neve annak az albumnak, amelyen 14 saját szerzésű dal debütált. A lemez számos zenei műfajt fúzionál, a végeredmény egy magával ragadó, feledhetetlen zenei élmény, amelynek élő élményére nem kell sokáig várni: július 1-én, azaz holnap a már teltházas Monyo Land színpadán hallgathatunk először élőben is.

Azahriah 2019-ben robbant a köztudatba egyedi, különleges számaival. A fiatal előadó tornádóként söpört végig a közönségen: legutóbbi, Mind1 című dala rekordidő alatt érte el az egy millió stream-et Spotify-on, és közel két hétig vezette a YouTube zenei trending listáját.

Az énekes június 29-én adta ki első, Camouflage című nagylemezét. Az albumon 14 saját szerzésű, csak angol nyelvű szám kapott helyet.

– 2020 nyarán jött az ötlet, hogy kiadnék egy EP-t, aztán amikor a nyár végére egy nagylemeznyi anyag született meg, az EP ötlete is módosult. Nagyon gyorsan haladtam a dalszerzéssel, az alkotói magasfrontomon voltam! Az “angel dust” és “emulator” dalok például annyira friss érzelmekből jöttek, hogy egy-egy este alatt kibuktak belőlem… – vallott a munkáról az énekes. – Az utómunkával viszont sok idő telt el, Szlancsik Ádámmal október óta dolgozunk a dalokon, újrakreáltuk, tökéletesítettük őket.

A ‘Camouflage’ már elérhető a digitális platformokon, emellett limitált mennyiségű, 100 darab fizikai példány is világott látott. Azahriah karrierje első mérföldköve után pedig már a következőt tervezi.

– Nagyon intenzív időszakon vagyunk túl, de megérte ennyit dolgozni, büszke vagyok a lemezre! Persze ezzel még nincs megállás – most indulnak az élő koncertek, illetve már tervben is van egy Azahriah x Desh album is! Érdemes lesz velünk tartani! – mondta az énekes.

A közönség először július 1-én hallhatja a ‘Camouflage’ dalait élőben, a Monyo Land színpadán. A koncertre már elkeltek a jegyek, ezzel az első teltházas esemény lett a hely történetében. A Monyós bulit több önálló koncert követi majd, illetve Azahriah felbukkan néhány fesztiválon, és Wellhello és Follow The Flow koncerteken is!

Wellhello és Follow The Flow bulikon is csapatja Azariah!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss