Keresés
Close this search box.

A Stefánia Palota ad otthont a Kamilka & Pesti Sikk gyémántporos nagykoncertjének

Kamilka & Pesti Sikk
Immáron 11 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában.

Kiss Kamilka és Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez, mindezt 100%-ban magyar nyelven.       

A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte. A nagy sikerre való tekintettel a formáció idén is itt tartja nagykoncertjét. Gyémántporos időutazásra fel!

A március huszonhatodikai repertoárt illetően annyit már tudhatunk, hogy a produkció a Pesti Sikk, valamint a Szupernő lemezein megjelent saját dalai mellett olyan számok csendülnek fel, mint a Meseautó, a Nem vagyok én apáca, a Például te, te, te, az Engem nem lehet elfelejteni, a New York, New York. A koncert sztárvendégét Gájer Bálint jelenti, de az este élményét tovább fűszerezi Magyarország legsikkesebb bora, a Benkő Borház pincészetének ékköve, a Pesti Sikk gyöngyözőbor is. A fehérbor kirobbanó illattával, könnyed, üde és friss hatásaival, domináns zöldalma és bodza ízeivel valóban remek élmény. Kamilka ruhakölteményeit ezúttal Kiss Márk álmodja meg.

„Márkot egy csodálatos és lenyűgöző tehetségnek tartom. Sok-sok éve vagyok a legnagyobb rajongói között, őszintén megtisztelő, hogy a ruháit viselhetem. A stílusában, a műalkotásszerű munkáiban jelen van akár a vintage, akár a modern haute couture. Merész és eklektikus stílusa szokatlan és ámulatba ejtő kompozíciókban ölt formát, mint ahogyan az egész lényének van egy megfoghatatlan bája, szeretetteljes áramlása. Mindemellett minden lookban van valami fordulat, valami titokzatosság. Hogy társművészekként évek óta találkozhat a pályánk és összefonódhat a színpadi önkifejezésemben az ő lebilincselő zsenijével a Pesti Sikk, az egyik legnagyobb ajándék az előadói pályámon. A Kamilka & Pesti Sikk több lett ezzel a csodálatos brandünkhöz kapcsolódó művésztől! Nekem ő a kortárs, 2024-re szabott Mozart.” – árulta el Kamilka.

A koncertre jegyek már kaphatók a jegymester hálózatában, valamint a helyszínen a jegypénztárban. A beugrók 5000, 5400, 5900 FT-ért válthatóak meg.

JEGYEK:
jegymester.hu/production/10081904/…

LEGÚJABB VIDEÓ:
youtube.com/watch?v=UiY0EuMuAKc         
A TAVALYI SHOW: 
youtube.com/watch?v=mkgMbtN705I&t=180s

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.