Budapesti döntő előtt a Fülesbagoly – ők versenyeznek a fődíjért!

Fülesbagoly Tehetségkutató zenei közönség budapesti döntő legjobb
Julio

Julio

A július 4-diki eseményen jelen lesznek a Majdnem Híres Rocksuli hallgatói annak érdekében, hogy a leendő menedzserek és a fináléban fellépő együttesek egymásra találhassanak.

Kobuci Kertben lesz a helyi döntő, ki lesz a legtehetségesebb?


Kialakult a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató döntős mezőnye. A könnyűzenei versenyre 140 együttes, közel 600 zenész jelentkezett, és egy előzsűrizés során közülük 10 produkció jutott a fináléba

A döntő július 4-én lesz a Kobuci Kertben, ahol minden zenekar 15 perces koncertet ad, a nap végén pedig a zsűri és a szervezők közel 30 díjat adnak át. Az eseményre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!

Helyszíne a városi döntőnek a Kobuci Kert lesz – aki még nem tudná, ez Budapest III. kerületében, a Fő tér 1. alatti Zichy-kastélyban található, ahová a belépés ingyenes lesz.

Ha még nem hallotta volna az időpontot, akkor most megtudja: 2021. július 4.-én, azaz vasárnap 12:00-tól csapnak a húrok közé a már bejutott formációk, hogy a díjátadó fél nyolc után elkezdődjön…

A döntőbe jutott zenekarok:

Ben T Kadar
Beneath My Skin
Feketepéter
Ineffable
Nagy Ábel Márton
No Idea!
*Quack*
Petricor
The Dreamcatchers
VelvetNoise

A zsűri tagjai pedig nem mások, mint Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetsége – Hanosz főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Harcsa Veronika énekes, dalszerző, valamint Warnusz Zsuzsa Artisjus-díjas zenepedagógus, zenész, hangszerelő

Extra produkcióként is van fellépő, mégpedig a Kontraszt, amely a tavalyi, debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató nyertese, és a 2020-as Öröm a Zene fődíjasa…

Belépő? Belép nincsen, azaz van: a Te jelenléted!

Ez történt idáig: idén májusban, még a pandémia végén Debrecenben indult az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat, a Nagyerdei Víztoronyban, ahol egy helyi zenekar, a Heavy Brains végzett az első helyen. A könnyűzenei verseny ezúttal Budapesten folytatódik, a fővárosi döntő július 4-én, vasárnap déltől lesz a Kobuci Kertben.

Fülesbagoly Tehetségkutató legjobb zenei közönség

Korábban félő volt, hogy nem tudják közönség előtt megrendezni a tehetségkutatót, de úgy tűnik, a járvány enyhülése teret engedett a élőben előadott műveknek!

A verseny során közel 30 díjat adnak át a szervezők, köztük fesztiválos fellépéseket, rádiós játszást, különböző tárgynyereményeket, zenekari fotózást, videókészítést és egy kislemez elkészítését a Pinewood Studioban. A döntőben megválasztják a legjobb zenészt, a legjobb énekest és énekesnőt, a legjobb dalszövegírót, a legjobb dobost, illetve a legjobb frontembernek átadják a Siklósi Örs Díjat. Az első helyezett automatikusan részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint

A július 4-diki eseményen jelen lesznek a Majdnem Híres Rocksuli hallgatói annak érdekében, hogy a leendő menedzserek és a fináléban fellépő együttesek egymásra találhassanak, adott esetben kialakulhasson közöttük munkakapcsolat.

Kora este kiderül, ki lesz a legtehetségesebb budapesti Fülesbagoly!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt