Újragondolt Biebers-dal? Ilyen is van?

Biebers
Hamarosan jön az Ekanem által felénekelt verzió is!

Reuse Biber-módra!

Hat évvel ezelőtt jelent meg a The Biebers Üzenet a lányoknak című dala, ami egyből a rajongók egyik nagy kedvencévé vált. Az utóbbi években viszont gyakran lemaradt a zenekar koncertjeinek setlistjéről az új számok megjelenése miatt.

Éppen ezért a srácok most úgy döntöttek, a közönségük kedvéért ismét előveszik azt és új köntösbe bújtatják, hogy már a 2022-es The Biebers stílust is magában hordozhassa.

A The Biebers egy 2012-ben alakult budapesti modern pop-rock zenekar, melynek két vezéralakja a Megasztárból ismert Puskás Peti, és testvére, Puskás Ádám Dániel.

A csapat második helyen végzett a 2015-ös Nagy-Szín-Padon, és olyan előadók előtt zenéltek, mint Robbie Williams és az Imagine Dragons.

A zenekar frontembere Puskás-Dallos Péter (Budapest, 1984. december 16. –, szül.: Puskás Péter) magyar énekes, színész és televíziós személyiség. Puskás Tivadar színész és Besztercei Zsuzsa színésznő fia. 2016-tól a magyar X-Faktor egyik zsűritagja és mentora.

Puskás Peti 2005-ben jelentkezett a Megasztár 3. szériájába. A döntők 2006 februárjában kezdődtek. A verseny alatt nemcsak a tévé képernyőjén volt látható, hanem a többi döntőbe jutott énekessel együtt 8 alkalommal fellépett a Lovag utcai New Orleans clubban is, és a Megasztár turné során végigjárta az egész országot.

A 2006-os év folyamán folytak az első lemez munkálatai, decemberben megkezdődött a stúdiózás. 2007. február 26-án készült el első albuma aminek a címe A lemez. Az albumot Peti nemcsak énekesként hanem a szövegíróként és a zeneszerzőként is jegyzi. A lemez érdekessége, hogy roma-raggabetétek is felcsendülnek és a Hallgass Magadra pályázat nyertes dala is helyet kap.

Saját forgatókönyve alapján február 1-jén leforgatta első videóklipjét a Bébi című számhoz, amely február 15-én debütált a VIVA TV-n. 2007. augusztus 31-én újabb két klipet forgatott. Az egyik a Piramis egyik számának, a Ha volna két életemnek feldolgozása, a másik a Hallgató című szám.

Érdekessége, hogy Peti saját stábbal, saját forgatókönyv alapján, saját rendezésben forgatta le mindkét klipjét, amelyeket egy exkluzív mozis klippremier keretében október 14-én az Odeon-Lloyd moziban mutattak be.

2008 szeptemberében készült el negyedik videóklipje az Állítsuk meg a világot című dalához. A dal szövegét Peti saját maga írta és a dalhoz készült klipet Herz Péter és csapata készítette. A videó jellegét tekintve egy image klip, melyben Petit egy teljesen új szemszögből ismerhetjük meg a korábbi videóklipjeihez képest.

2009. június 13-án jelent meg 5. klipje, melyet a Fura Figurák című dalához forgattak.

2009. augusztus 14–15-én részt vett a Freddie Mercury tiszteletére rendezett emlékkoncerten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A koncert az Egy bohém rapszódiája elnevezést kapta, és ő alakította az ifjú Freddie Mercury-t.

A zenekar jelenlegi felállása:
Puskás-Sallos Péter – ének (2012–)
Puskás Ádám Dániel – ének, billentyűk (2012–)
Ekanem Bálint – ének (2014–)
Rusz András – gitár (2015–)
Belegrai Gábor – basszusgitár (2017–)
Gudics Marcell – dobok (2018-)
Herold Péter – szaxofon (2018-)

Egykori tagok
Gerendás Dániel – dobok (2012-2018)
Miklós Milán – basszusgitár (2012–2017)
Füstös Bálint – gitár (2013–2015)
Stuart Relph – gitár (2012–2013)

Hamarosan jön az Ekanem által felénekelt verzió is!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Karácsonyi koncert Oroszlányban

3 évszázad legszebb karácsonyi dalai

Thén Róbert (ének) és Orbán Gábor (orgona) előadásában többek közt olyan dalok csendülnek fel, mint Schubert Ave Máriája, vagy az Adeste fideles.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt