Szikora Róbert egyáltalán nem türelmes

Szikora Róbert a Sztárportréban
Szikora Róbert a Sztárportré vendégeként Molnár Szabolccsal beszélt a türelemről, és arról, hogy

Szikora Róbert állítja, hogy a türelem tulajdonképpen egy erény, és azt az erényt meg lehet szerezni, sőt fejleszthető, ám ő ilyen akar maradni, ilyennek teremtette a Jóisten. Hiszi, hogy az Isten szeretőknek minden a javára válik, még a türelmetlenség is.

Szabolcs kérdésére, hogy mitől veszíti el Szikora Róbert a türelmét, a válasz ez volt: „Ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy te azt elképzeled, a te normád szerint, a te látásmódod szerint a te rended szerint.”

Persze a riport felénél kiderül, hogy a korral járó bölcs belátás a (jó Beatles szám szerinti) „Let it be” (hadd legyen) működik.

De ha már Szikora Róbert,

akkor ne feledjük, hogy 2022 május 21 -én, egy óriási bulira készül a 40 éves R-GO -val. Kövessétek a hivatalos Facebook oldalt: https://www.facebook.com/szikorarobertesrgofan

Nézzétek meg a rövid riportot:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt