Szikora Róbert egyáltalán nem türelmes

Szikora Róbert a Sztárportréban
magyarzene

magyarzene

Szikora Róbert a Sztárportré vendégeként Molnár Szabolccsal beszélt a türelemről, és arról, hogy

Szikora Róbert állítja, hogy a türelem tulajdonképpen egy erény, és azt az erényt meg lehet szerezni, sőt fejleszthető, ám ő ilyen akar maradni, ilyennek teremtette a Jóisten. Hiszi, hogy az Isten szeretőknek minden a javára válik, még a türelmetlenség is.

Szabolcs kérdésére, hogy mitől veszíti el Szikora Róbert a türelmét, a válasz ez volt: “Ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy te azt elképzeled, a te normád szerint, a te látásmódod szerint a te rended szerint.”

Persze a riport felénél kiderül, hogy a korral járó bölcs belátás a (jó Beatles szám szerinti) “Let it be” (hadd legyen) működik.

De ha már Szikora Róbert,

akkor ne feledjük, hogy 2022 május 21 -én, egy óriási bulira készül a 40 éves R-GO -val. Kövessétek a hivatalos Facebook oldalt: https://www.facebook.com/szikorarobertesrgofan

Nézzétek meg a rövid riportot:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Retro Tabán

A Szent István Nap programsorozatának része

Négy helyszínen, a Retro Tabán, a Road Movie Live, a Szabadrét Fesztivál és az Utcazene Fesztivál színpadain várják könnyűzenei koncertek a közönséget augusztus 18. és 21. között.

Kovács Kati

Életműkoncertet ad Kovács Kati

A népszerű énekesnő több mint öt évtizede tartó pályafutása legjobb dalai közül válogat szeptember 12-én, a Budapest Kongresszusi Központban