Keresés
Close this search box.

Elkezdődött az Öröm a Zene új évada

The Lovers zenekar
A paksi eseménnyel elkezdődött az Öröm a Zene tehetségkutató sorozat 2023-2024-es évada. A Kárpát-medence legnagyobb könnyűzenei versenye.

Az Öröm a Zene tehetségkutató sorozat ezúttal is kiemelkedő tehetségeket keres, és minden vármegyében külön döntőben megméretteti a legjobbakat. Januárban két városban, Pécsett és Nyíregyházán lesz tehetségkutató.

A The Lovers zenekar nyerte az Öröm a Zene 2023-2024-es évadának első tehetségkutatóját Pakson, ahol kiemelkedő zenei tehetségéért Pintér Norbert, a Manna Dala basszusgitárosa kapott Újfalusi Gábor Díjat. A Tolna vármegyei döntő után Pécsett rendeznek tehetségkutatót, a Z Faktort január 6-án, ezt követi január 20-án a nyíregyházi Hollywood-i Sztárok Tehetségkutató. Utóbbira január 10-ig lehet jelentkezni, és a díjazottak komoly nyereményekkel távozhatnak majd a helyszínül szolgáló Club Hollywood-ból. A jutalmak között szerepel fellépési lehetőség a tokaji Wild East Rock fesztiválon és a Club Hollywood-ban, illetve stúdiózást és tárgyi nyereményeket is kapnak zenekarok.

A korábbi évekhez hasonlóan a 2023-2024-es évadban is minden vármegyében lesz döntő, majd jövő októberben az összes nyertes összeméri tudását az Öröm a Zene nagydöntőjében.

A tehetségkutató-sorozat az NKA Hangfoglaló Program támogatásával zajlik.

További információ:
oromazene.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Keszthely Fülesbagoly

Keszthelyi zenei díjat is átadnak augusztusban

Duna-parti wellnesst nyerhetnek a Balaton partján A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztus 3-án is megrendezik a Balaton-parton, egészen pontosan Keszthelyen a Fülesbagoly Tehetségkutatót. A döntős

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.