Keresés
Close this search box.

Jelentkezz te is fellépőnek a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase-re!

Jooble zenei állások

Az idén hét éves szövetség szintet lép Veszprémben a magyar zenei életben!

Keressük a legígéretesebb hazai produkciókat a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase programjába. Ha szeretnél fellépni novemberben Veszprémben, itt az idő, jelentkezz!

Negyedik éve kapcsolódik showcase program a hazai zeneipar egyik legfontosabb eseményéhez, az évente megrendezésre kerülő Music Hungary Konferenciához. A Szövetség idén is kinyitja a lehetőséget a feltörekvő előadóknak, hogy jelentkezhessenek a programba.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 16., 12:00

De mi is ez a Music Hungary Szövetség?

A Music Hungary Szövetség 2017-ben nőtt ki a 2012 óta évente megrendezett Music Hungary Konferenciából azzal a három kiemelt céllal, hogy párbeszédeket indukálva összefogja a zeneipari szereplőket, tudásátadással és professzionális attitűddel gazdagítsa tagjait, és végül, de nem utolsó sorban szakmai érdekképviseletet biztosítson a kormányzati döntéshozók felé.

A Szövetség nem csak képviseli a hazai zeneipar érdekeit és szakoszátlyain keresztül folyamatosan kommunikál a szereplőkkel, aktív részese olyan állami kezdeményezések létrehozásának és működtetésének, mint a zenei export, a tehetséggondozás, vagy a közönségbázis erősítése.

A jelentkezőket szakmai zsűri fogja kiválasztani:
Bánki Nikoletta (kiadóvezető és menedzser (GrapefruitMoon Records)), Csiszár Virág (Booking manager, koncertszervező), Czeglédi Szabolcs (zenei programszervező, menedzser), Koncz Balázs (könnyűzenei menedzser (ZAJZAJZAJ), oktatási és könnyűzenei programkoordinátor (PTE-ZEN)), Nagy Adrienn (programigazgató, Művészetek Völgye és Kerekdomb Fesztivál), Oszkó-Jakab Natália (Művészetek Völgye fesztiváligazgató), Sánta Dániel (Fesztiváligazgató-helyettes), Weyer Balázs (a Music Hungary Szövetség Elnöke, Hangvető).

A XII. Music Hungary Konferencia & Showcase november 18-19-én lesz Veszprémben, több helyszínen, jelentkezni pedig itt tudtok!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt