Keresés
Close this search box.

Már lehet jelentkezni az ősszel újra turnézó MUSICMOBIL pályázatára!

MUSICMOBIL pályázat
A MusicMobil projekttel Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kapnak újra bizonyítási lehetőséget.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával a Music Fashion Kiadó nyílt pályázatot hirdet.

A MusicMobil tulajdonképpen nem más, mint egy mozgó, két oldalt nyitott mikrobusz, amely élőzenével okoz maradandó élményt az utca emberei számára. A kisbusz első turnéjára május végén, június elején került sor, amikor olyan formációk muzsikáltak a járművön, mint az Anyu ez hangos, a Gorg and Benzol, valamint a Fuzzinga.

A szeptember végén-, októberben turnézó, műfaji kötöttség nélküli kisbusz programját ismét a Kodály Spicy Jazz nyitja meg, majd a nyílt pályázatra jelentkező, pályájuk elején lévő csapatok közül a legizgalmasabb zenekarok kapnak lehetőséget ugyanerre a szuper kalandra.

A kiválasztott formációk MusicMobil koncertjeit rögzítik, amellyel egy online versenyen is megmérettetnek. A legtöbb közönségszavazatot begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást a Studio Einz-ben, az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg nyereményként a Music Fashion Kiadó jóvoltából.

 TI IS JELENTKEZNÉTEK A NYÍLT PÁLYÁZATRA? 
Megtehetitek:
– Ha induló, kezdő formáció vagytok, nem rendelkeztek kiadói-, és országos szintű rádiós múlttal. (A helyi, lokális médiumokban való szereplés, valamint a saját kiadás nem kizáró ok.)
– Ha a zenekarotok legalább egy tagja a Veszprém-Balaton régióból származik, itt dolgozik, vagy itt végezte tanulmányait.
– Ha létezik maximum 4 fős felállásotok.
– Ha szeretnétek egy kislemezt elkészíteni, kiadni a közeljövőben.

 ÍGY JELENTKEZHETTEK:      
Küldjétek el biográfiátokat, valamint csatoljatok hozzá: 2 zenekari fotót, 2 videólinket az eddigi munkásságotok kapcsán a musicmobil@musicfashion.hu címre. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. szeptember 20., szerda 20 óra.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.