NEMADOMFEL: Quimby-tag és az Unisex is fellép

Nem Adom Fel
Az együttes karácsonyi nagykoncertjére mindenkit nagy szeretettel várnak. És ahogy azt már évek óta megszokták, a NAF Show most sem fog szűkölködni előre bejelentett és meglepetés sztárvendégekkel.

Idén sem maradunk NEMADOMFEL karácsonyi koncert nélkül!

20 éves hagyományt folytatt idén is a NEM ADOM FEL 2021. december 12-én ismét szeretné megtölteni az Akvárium Klub nézőterét a NEMADOMFEL zenekar, ami az ugyanolyan nevű kávézó fogyatékkal élő dolgozóiból állt össze!

Mint azt a szerkesztőségünkhöz eljutatott közleményükben közölték, a vasárnap esti NEMADOMFEL Karácsonyi Nagykoncertjére mindenkit nagy szeretettel várnak. És ahogy azt már évek óta megszokták, a NAF Show most sem fog szűkölködni előre bejelentett és meglepetés sztárvendégekkel.

Ahogy azt közölték, már egészen biztosan ott lesz a Quimby-s Kárpáti Dódi zenekarával, a sokadik virágzását élő UNISEX Együttes, Oláh Marci, a VILLON TRIÓ…

És hogy még kik? Azt nem árulták el, de minden bizonnyal olyan sztárok és zenekarok, akik miatt bánhatja a dolgot az, aki nem megy ki!

De egy igazi adventi vasárnaphoz nem csak ez dukál, hanem az is, hogy
Ezen a napon más programok is lesznek még, mint például

a 11 és 17 óra között megrendezésre kerülő Hello Piac Karácsonyi Design Vásár.

És ahogy rögtön befejeződik a karácsonyi vásár, úgy rögtön 18 órától 19 óráig Kárpáti Dódi zenekara lép fel, majd 19 órától jön a NEMADOMFEL koncert sztárvendégekkel! Ami azért is különleges lesz, mert a koncert keretében bemutatkozik az új NEMADOMFEL Tánckar, mégpedig az együttes vadonatúj dalaira készült koreográfiákkal.

Belépőjegyek kizárólag ONLINE vásárolhatók meg az alábbi linken:
https://hangmester.hu/webaruhaz.php?termek_id=50308

Jegyinformációk: +36 20 323 0641 /hangmester@hangmester.hu/

Az esemény linkje (hogy a lehető legkönyebben értesüljünk a legfrissebb információkról)
https://www.facebook.com/events/334779861789586

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. A Csapat rutinos zenészekkel, valamint professzionális hang- és fénytechnikával dolgozik, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen színpadon, sztárelőadók mellett is bátran megállja a helyét. Repertoárjukban saját szerzemények, s ismert klasszikus slágerek is megtalálhatók. Színvonalas zenéjükkel, elgondolkodtató dalszövegeikkel, őszinte lelkesedésükkel és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol emlékezetes élményt nyújtanak a Nagyérdeműnek.

Az értelmileg akadályozott embereknek van mondanivalója a világ számára, hiszen speciális helyzetükből adódóan, sajátosan látják a világ dolgait, de gyakran pont ez a rendhagyó látásmód ébresztheti rá az átlagembert arra, hogy melyek is az igazán értékes dolgok a Világban. A nehézségek idején a ‘Nem adom fel!’ lelkületre, a bátorításra minden embernek szüksége van, és nincs aki hitelesebben képviselhetné mindezt, mint a fogyatékos emberek. A színpadon teljes mértékben érvényesül a zeneileg valóban tehetséges tagok egyénisége. Ők konferálnak, önmagukat, a saját gondolataikat közvetítik őszintén, egyre nagyobb sikerrel.

„Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen.” – Hisszük, hogy ez a mondat valóban igaz mindenkire, legyen az fogyatékos ember, szegénységben élő, vagy éppen olyan, akinek mindene megvan. (A38)

Kárpáti Dódi, az Unisex és még sokan mások színesítik a NEM ADOM FEL idei karácsonyi koncertjét!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Isis Big Band

Koncert-showra készül az Isis Big Band

A szombathelyi Isis Big Band 28 éves fennállásának legnagyobb volumenű koncert-showjára készül. Az egyesület célja a swing, a big band és a jazz zene népszerűsítése.

Fonogram - Magyar Zenei Díj

Megvannak a Fonogram-jelöltek!

2023. április 29-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

Earlybird zenekar

Megjelent az Earlybird zenekar első nagylemeze

„Lehet, hogy nem volt egy gyors folyamat a lemezkészítés, és persze utólag lehet, hogy 1-2 dolgot már másként csinálnánk, máshogy építenénk fel, de a végeredményt hallva, szerintünk megérte.”

Eldorado zenekar

Idén 10 éves az Eldorado zenekar!

Készül a kislemez, melyből elkészült az első dal. Ennek apropójából beszélgettünk Attilával és Alexandrával, az Eldorado együttes alapító tagjaival.

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt