Lóci új dalt játszik el… nekünk!

Lóci játszik
A Panelparadicsom című klipet is jegyző Erdész-Karsai rendezőpáros újra nagyot alkotott Lócinak!

Hogyan lett egy megnyert győri táncversenyből évekig tartó táncmaraton után klip?

A zenekar 2016-os slágerének alapsztorija az volt, hogy Lóci összefutott egy félig ismerős arccal, aki elmesélte neki, hogy Győrben táncversenyeztek, és a srác szerint ő győzött.

Nos… azóta végtelen számú táncpárbajban volt része Lócinak, és az eredmény ugyebár ismert: Ha szól a dal, nem táncolnak jobban, mint ő.

A túl sok a városban a diszkónak – igen, ez a klip címe – bár egy kicsit más a története, de az összefüggés nyilvánvaló. A sok bizonygatásból ugyanis egy újabb történet és dal született.

És erről így mesélt Lóci:

– Volt a zenekarnak egy olyan időszaka, amikor végtelen energiával rótta a klubokat. A délutáni hangbeállás miatt mindig mi voltunk az elsők, akik megérkeztek, és a helyiek „legnagyobb örömére” mi voltunk az utolsók is, akik távoztak…
A koncert utáni kötelező koccintáskörök hatására bennem legyőzhetetlen vágy ébredt, hogy mindenkinek megmutassam, nem táncol jobban, mint én.
Ha elég ihletett állapotban voltam, akkor előfordult, hogy a történéseket már csak a másnapi elmesélésekből tudtam meg.
A zenekar szerint úgy mozogtam ilyenkor, mintha egy láthatatlan kéz irányította volna a végtagjaimat.
Kezdetben persze mindenki hülyének nézett, de a végén valahogy mégis mindenki beállt, hogy egészen villanykapcsolásig bulizzunk.
Nemrég egy sztorizgatásnál eljöttek megint ezek a sztorik, és egyből tudtuk, hogy meg kell csinálnunk egy klipben ehhez a dalhoz.
Rendezőnek az V. Klipszemlén nyertes Panelparadicsom című klipünket is jegyző Erdész-Karsai rendezőpárost kértük fel, és imádtuk, ahogy megvalósították a sztorinkat

– tette hozzá Csorba Lóci.

A zenekar az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott a stúdióban, így hamarosan jön a 4. nagylemez.

Azonban addig is, decemberben és januárban is több felvezetőre is számíthatunk, a lemezbemutató koncert pedig február 3-án lesz az A38 Hajón.

A Lóci Játszik zenekar története pár éve kezdődött, amikor Csorba Lóci (Lóránt) névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. 2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, majd a Margaret Islanddel turnéztak közösen. 2016-ban fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját.

Azóta megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet, a Szigetes Fesztiválok rangadóján, a NagySzínPadon is ők végeztek az első helyen, és még hosszan sorolhatnánk a sikereiket! (A38)

Újra a régi kliprendező duójával dolgozott együtt a csapat, és megint imádták, ahogy megcsinálták azt!

(Címlapi fotó: Facebook/Lóci játszik)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?

petőfi.hu

Megújult a Petőfi.hu

Szabadság, szerelem – ehhez kapcsolódva elmesélhető a teljes történetünk. Erről szólnak a dalaink,
verseink, regényeink, harcaink, álmaink, tenni akarásunk.