Keresés
Close this search box.

Már a karácsonyt idézi Gór-Nagy Era új slágere!

Gór Nagy Era
Mi más kell még egy igazi karácsonyhoz?

E dal után, mi kell még a karácsonyhoz?

A Star Academy tehetségkutató egykori versenyzője – aki Hársházi Szabi dalszerző-producer segédletével tavaly decemberre elkészítette első szóló albumát – egy rendkívül fülbemászó karácsonyi zenével rukkolt elő.

A dalt a Hársházi Szabi – Lombos Márton szerzőpáros jegyzi, ezt maga Era osztotta meg a közösségi oldalán. SIkeres szerzőpárosról van szó, ők ketten jegyzik például Weisz Viktor „A zene meg én” című slágerét, illetve az egykori X-Faktoros Batánovics Lili dalainak többségét is. A stúdiómunka Keskeny Márk érdeme.

A dal már több rádióban is hallható, az alkotók ugyanis jó érzékkel pár héttel a hivatalos megjelenés előtt már eljuttatták a zenei szerkesztőkhöz a „Szeretve lenni jó” című újdonságot.

Szeretve lenni jóEgybehangzó vélemények szerint a decemberi időszakban igazi karácsonyi hangulatot varázsolhat a zenekedvelő közönség lelkébe Era dala.

Családi vonás náluk a tehetség, Era ugyanis a közismert magyar színésznő Gór Nagy Mária unokahúga; aki 2015-ben végzett színészként a GNM színitanodában. Iskolai gyakorlatát a Szolnoki Szigligeti Színházban és a Thália Színház Mikroszínpadán töltötte.

Az iskola elvégzése után szerepelt a Novák Péter által rendezett István, a király produkcióban. 2016-ban szerepelt az egy évadot megélt Star Academy-ben, ahol az 5. helyezést érte el. 2017-ben statisztált A Passio XXI-ben, melyet Alföldi Róbert rendezett.

2018-ban a Premier Művészeti Szakgimnáziumban énekesként szórakoztató zenész szakképesítést szerzett.

Nagy erőbedobással építi énekesi karrierjét. 2020 decemberében jelent meg az első lemeze, “Addiktív” címmel, amely 10 saját dalt tartalmaz. Dalai rádiókban és televíziós zenei csatornákon is egyaránt hallhatóak.

Erről így nyilatkozott akkor a Blikknek: – Hatalmas ajándék ez számomra és nagyon köszönöm azoknak, akik segítettek abban, hogy ez a lemez létrejöhessen! – örömteli posztban közölte rajongóival a fiatal énekesnő a közösségi oldalán.

A tehetségkutató után egy ideig nem lehetett Eráról hallani, ugyanis depresszióba esett. Alattomos betegségéből kilábalva azonban, újult erővel látott bele énekesi karrierje építésébe, s elő állt 2018 évvégén a “Gyűlölsz vagy imádsz?” című temperamentumos single dalával.

A debütáló – sokak szerint enyhén erotikusra sikeredett – klipes dalát, több videóklipes szerzemény követte…, amit előszeretettel játszanak televíziós zenecsatornák és rádiók is egyaránt. (Blikk, Gór-Nagy Era Official)

Ha te is meghallgatnád, akkor a ezen a gyűjtőlinken streamelhető és letölthető a Village Marketing & Event Kiadó gondozásában megjelent „Szeretve lenni jó”, több streamingplatformról is.

A páratlan zene- és dalszöveggyáros duó, Hársházi Szabolcs és Lombos Márton ismét hatalmasat alkotott!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Inotai Hőerőmű

Indusztriál Inota 3.0

Újra ipari hangulat a Bakony kapujában! Az újhullámos techno, illetve a határokat feszegető elektronika népszerű előadói adnak koncertet július 12-én és 13-án az egykori inotai

Csinibaba Feszt BPark

Csinis Minifeszt a BP-ben

Azok számára is lehet újdonság, akik már eddig kívülről fújják az összes Csinibaba-dalt Csütörtökön rendezik meg a Csinibaba Táncdalfesztivált a Budapest Parkban, ahol a Katona

The Beatles

Idén is gombafejűek lepik el a Kobucit

Legendás “beatle” is ott lesz június második vasárnapján! Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az

üvegvilág Kyra

Kyra ezekkel a dalokkal biztos befutó

Popénekesből lett influenszerből újra popénekes – visszatérés a kezdetekhez Fedor Kyra tehetségére már 1998-ban felfigyelhetett az igazán szemfüles közönség, hiszen a TV2 által sugárzott KIFUTÓ

Bőköz Fesztivál

Művészetek Köze az Ormánságban

Az idei Bőköz Fesztiválon sok-sok zenével egyszerre három fesztiválprogram várja az igényes nyári kikapcsolódást keresőket A hagyományos programkínálaton túl – könnyűzenei nagykoncertek, színházi előadások, folk-programok,

Mikepércs Fifty Fifty

Mire nem jó egy templomkert: pl. erre is

Rendhagyó esemény Mikepércsen, kattintás után kiderül, mi is! Nem mindennapi kezdeményezést hozott létre három évvel ezelőtt Czapp József mikepércsi református lelkipásztor: minden évben pünkösdkor ugyanis

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt