Keresés
Close this search box.

Idén már Chiléből és Ausztráliából is vonz vendégeket a különleges zenei felhozatal

Matteo Bocelli, Steffen Morrison, Giacomo Turra, valamint Morris Madrone is fellép idén az Örvényesvölgy Fesztiválon, amely pénteken kezdődik Zalacsányban – tájékoztatta a fesztiváligazgató az MTI-t.

Badacsonyi Tamás közleménye szerint Matteo Bocelli a zalai dombok között adja szombaton élete első magyarországi koncertjét, mégpedig az európai turné többi állomásához képest nagyobb kísérettel, a szombathelyi Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

A szombathelyi zenekar Pejtsik Péter vezetésével, különleges hangszerelésekkel már készül a közös koncertre. A világsztár és a magyar zenészek Zalában találkoznak majd először, ám lehetőségük lesz, hogy órákig próbáljanak közösen a fellépés előtt.

Három színpadon és három további helyszínen zajlanak idén a programok

A nemzetközi sztárok sorát erősíti még a soulénekes Steffen Morrison, a gitárvirtuóz Giacomo Turra, valamint a néhány éve a magyar sikerlistákat is vezető Morris Madrone, aki Los Angelesből érkezik Zalacsányba. Az amerikai énekes a fellépés előtt zenekarával bejárja a Balaton-partot is.

Ahogy a fellépők sora, úgy a közönség is egyre nemzetközibb Zalacsányban: idén már Chiléből, Ausztráliából, az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Spanyolországból, valamint Ausztriából és Szlovákiából is vonz vendégeket a különleges zenei felhozatal.

A programok idén három színpadon és három további helyszínen zajlanak, a zenei koncertek mellett pedig kiemelt figyelmet kapnak a családi programok, az irodalmi-kulturális kikapcsolódási lehetőségek, illetve több neves környékbeli étterem és borász is bemutatkozik a háromnapos rendezvényen.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt