Keresés
Close this search box.

Jubileumi Never Give Up Gospel Kórus koncert

Never Give Up Gospel Kórus
2023. Július 6-án 10. jubileumát ünnepli a sérültekből álló Never Give Up Gospel Kórus.

A közel 40 tagot számláló, Schmélné Papp Ágnes által vezetett integrált gospel kórus 2013-ban, a világhírű (láb és kéz nélkül született) Nick Vujicic magyarországi előadásán lépett fel elsőként a nagyközönség előtt.  A Never Give Up Gospel Kórus első fellépésére a világhírű prédikátor, a  Nick Vujicic magyarországi látogatása során került sor 2013 -ban. A kórus azóta számos sikeres fellépésen van túl, melyek közül kiemelkedik az évente a Nemzeti Színházban megrendezésre kerülő, a Fogyatékos Emberek Világnapjához kapcsolódó gálaest, valamint a 2016-ban, Nick Vujicic második magyarországi látogatásakor tartott nagykoncert. Repertoárukban gospel dalok mellett számos könnyűzenei műsorszám is szerepel. A kórus

10 éves jubileumi koncertjükön a “mesék és musicalek” világába kalauzolják el a hallgatóságot a csodálatos hangú énekesek. “Ez az este a színház varázslatos világát hozza el hozzánk, ahol a dalok és történetek együttes életre kelnek. A klasszikusok mellett a játékos dallamok is helyet kapnak, melyek örömteli hangulatot varázsolnak az estébe.” A belépő jelképesen 1000 Ft, mellyel a Kórus további működését támogathatják az érdeklődők.

Helyszín:
Agapé Pünkösdi Gyülekezet impozáns nagyterme – Budapest, Thököly út 46/b.

Időpont:
2023. július 6. csütörtök 18.00

Az esemény Facebook linkje:
facebook.com/events/984474299528486


“A Nem Adom Fel Alapítvány 2005-ben azzal a céllal jött létre, hogy a társadalom valamilyen okból hátrányos helyzetű csoportjait, tagjait támogassa, elősegítve állapotuk, helyzetük javulását, a társadalom életében való aktív részvételt. Alapítványunk lehetőséget teremt arra, hogy a sérüléssel és fogyatékossággal élők újra tudják értelmezni a helyüket és küldetésüket a világban, nem csak közreműködői, hanem aktív létrehozói legyenek a programoknak, saját erejüket és tehetségüket megélve. A közösség tagjai támogatják egymást abban, hogy önmagukban bízó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró egyénekké váljanak.”

A Never Give Up Gospel Kórusról és a Nem Adom Fel Alapítványról bővebb információk:
nemadomfel.hu/muveszeti-programok/never-give-up-gospel-korus/

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.