Ízig-vérig retró feeling Paksi Zita új videóklipes dala

Paksi Zita
2023 tavaszán rukkolt elő bemutatkozó dalával Paksi Zita. Első dalát hamar felkapták a különböző hazai televíziós zenecsatornák.

Paksi Zita most egy rendkívül fülbemászó – a 60-as évek doo-wop zenéihez visszanyúló – dallal jelentkezet, amely egy klassz videóklipet is kapott. A dalból és a videóklipből egyaránt átjön a mosolygós énekesnő pozitív személyisége.

Paksi Zita nem bízta a véletlenre szóló karrierjének beindítását. A zenei szakmában külön-külön és együtt is sokat bizonyított, jól összeszokott szerzőpárost kért fel első dalának megírására. A „Kő és rózsa” című dalt a Hársházi Szabolcs – Lombos Márton szerzőpáros jegyzi. Zita életében az éneklés 25 éve játszik meghatározó szerepet. Anno Kovács Magdánál tanult énekelni, jelenleg pedig Malek Andrea tanítványa.

youtube.com/watch?v=D1csTPl4c58

 

„Az idei ősz egyik nagy slágere lehet Paksi Zita slágergyanús újdonsága” – írja több sajtóorgánum is Paksi Zita legújabb (immáron második daláról). „A szívem bízom rád” című pozitív hangulatú, slágergyanús szerzemény zeneszerzője és producere most is Hársházi Szabolcs, akinek szerzőtársa a dalban ezúttal – Mohamed Fatima „Ragyog a szívem” című nagy slágerének szövegírója, – Kotsy Krisztina.

youtube.com/watch?v=ANmpmVBMi74

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss