Keresés
Close this search box.

Ízig-vérig retró feeling Paksi Zita új videóklipes dala

Paksi Zita
2023 tavaszán rukkolt elő bemutatkozó dalával Paksi Zita. Első dalát hamar felkapták a különböző hazai televíziós zenecsatornák.

Paksi Zita most egy rendkívül fülbemászó – a 60-as évek doo-wop zenéihez visszanyúló – dallal jelentkezet, amely egy klassz videóklipet is kapott. A dalból és a videóklipből egyaránt átjön a mosolygós énekesnő pozitív személyisége.

Paksi Zita nem bízta a véletlenre szóló karrierjének beindítását. A zenei szakmában külön-külön és együtt is sokat bizonyított, jól összeszokott szerzőpárost kért fel első dalának megírására. A “Kő és rózsa” című dalt a Hársházi Szabolcs – Lombos Márton szerzőpáros jegyzi. Zita életében az éneklés 25 éve játszik meghatározó szerepet. Anno Kovács Magdánál tanult énekelni, jelenleg pedig Malek Andrea tanítványa.

youtube.com/watch?v=D1csTPl4c58

 

„Az idei ősz egyik nagy slágere lehet Paksi Zita slágergyanús újdonsága” – írja több sajtóorgánum is Paksi Zita legújabb (immáron második daláról). “A szívem bízom rád” című pozitív hangulatú, slágergyanús szerzemény zeneszerzője és producere most is Hársházi Szabolcs, akinek szerzőtársa a dalban ezúttal – Mohamed Fatima „Ragyog a szívem” című nagy slágerének szövegírója, – Kotsy Krisztina.

youtube.com/watch?v=ANmpmVBMi74

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt