Keresés
Close this search box.

Sambucus Csíkkal és Aurevoir.-al

Aurevoir.

Zsámbék leghíresebb zenekara sem hagyhatja ki a bulit!

A 7. Sambucus Zsámbéki Bodzafesztivál idén is koncertekkel várja a közönséget június 7-én és 8-án.

Ahogy azt már megszokhatták, az ingyenesen látogatható eseménynek a Zárdakert ad otthont.

A fesztivál programján szerepel a Gypo Circus, a Duckshell, a Liana és a Magyar banda, Fabók Mancsi Bábszínháza és Paár Julcsi is.

A Zsámbékon már hagyománnyá vált zenei fesztiválon meg lehet kóstolni a helyi termelők kínálta bodzás és egyéb gasztronómiai különlegességeket is – emelik ki a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A pénteken 18 órától fellépő Gypo Circus formációt öt, eltérő zenei háttérrel rendelkező muzsikus hozta létre. A tagok régi álma volt egy olyan zenekar, amelyben a balkáni ethno, a gipsy, valamint a punk műfajok találkoznak – olvasható a közleményben.

Péntek lesz a legerősebb nap?

A Csík zenekar 20 óra 30 perctől lép fel, őket a Duckshell követi.

A szombati programot 15 órakor a Fabók Mancsi Bábszínháza nyitja a Zsámbéki Zsöllyekertben, majd 16 órától Paár Julcsi lép fel.
Koncertet ad a Liana zenekar, majd koraeste a Magyar Banda, a programsorozatot a részben zsámbéki fiatalokból álló Aurevoir. zárja 20 óra 30 perckor kezdődő koncertjével.

A Sambucus Zsámbéki Bodzafesztivál szervezője Zsámbék Város Önkormányzata. További információ a rendezvényről a fesztivál Facebook-oldalán érhető el, ahol a további részleteket folyamatosan teszik közzé.

(MTI)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Keszthely Fülesbagoly

Keszthelyi zenei díjat is átadnak augusztusban

Duna-parti wellnesst nyerhetnek a Balaton partján A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztus 3-án is megrendezik a Balaton-parton, egészen pontosan Keszthelyen a Fülesbagoly Tehetségkutatót. A döntős

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt