Keresés
Close this search box.

Első albuma után a del.grady nem tétlenkedett

del.grady
Hamarosan hallható a del.grady friss EP-je, amelyről az elsőként bemutatott dal tőle szokatlanul magyarul készült.

A “trapped” című track szerencsére most is hozza a camden alsói hangzást, ezúttal viszont a magyar hiphop kultúrát vette témájául az előadó. 

“A “trapped” a kislemez nyitó trackje, ami a fontosságát hangsúlyozza. A szöveget hallgatva/olvasva elég nyilvánvaló lehet miről is szól; nem üres boomerkedés, hanem nyitott szemmel átélt életszakaszokat felölelő lenyomata az itthoni hiphop kultúra útjának. értékrendek és prioritások hullámvasútja, underground és mainstream választóvonalainak elmosódása, üstökösök és hullócsillagok konvergenciája, valamint az örök klasszikusok hatása” – fogalmazott Kókai Barnabás, akit a közönség nem csak del.gradyként, hanem a The Southern Oracle és a Teeth Marks frontembereként szintén jól ismer.

Barni 18 éve mozog a zenei színtéren, itthon és külföldön egyaránt. Ez az aktív időszak ihlette a teljes “territoriality” EP-t, amelyet bő egy hét múlva már egészben meghallgathatunk a stream felületeken. Előzetesen elárulta, nagyon személyesre sikerült a lemezen található 4 track.

trapped:

youtube.com/watch?v=nGnNNjKo9Ms

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt