Keresés
Close this search box.

Elkészült az introvertáltak himnusza

introvertált Szakács Gergő
A Follow The Flow énekeseként is ismert előadó szóló projektjének dalaival is rendszeresen lovagolja meg a slágerlistákat!

Őszintén beszél a Follow The Flow énekese állapotáról!

Szakács Gergő új dala megmutatja, hogyan is éli meg egy visszahúzódó előadó az életet a reflektorfényben. A szerzeményhez készült klipben azt a kettősséget láthatjuk, ahogyan az előadó minden alkalommal megküzd a démonaival, mikor a színpadon áll.

– Az “Elkezdem” tulajdonképpen egy introvertált himnusz. Szerettem volna betekintést engedni abba a perspektívába, ahonnan én szemlélem a mindennapokat, ahol nem triviális egy egyszerű társalgás megkezdése egy idegennel, ahol olykor reflexből tagadom le saját magam és ahol hajlamos vagyok túlagyalni, túlpörögni odabent szinte mindent, amiből a külső szemlélő csak annyit érzékel, hogy szótlanul, lefelezett sebességen létezem. Ugyanakkor egy mantra is saját magamnak, hogy másképp csináljam a dolgokat, hogy elengedjem a gátlásokat, hogy nyissak az emberek felé” – fogalmazott a Follow The Flow énekeseként is ismert előadó, aki szóló projektjének dalaival is rendszeresen lovagolja meg a slágerlistákat.

De kik is az introvertált emberek?

Az introvertáltak azok az embertársaink, akik befelé forduló, zárkózott személyiségek, akik kerüli a külvilággal és a másokkal való kapcsolatot.

Fontos leszögezni, hogy a közhiedelemmel ellentétben az introverzió nem egy negatív tulajdonság, nem bizonyos képességek hiánya, hanem egyszerűen csak egy személyiségjegy, mint ahogyan vannak kutyás és macskás emberek.

Ennek megfelelően – ahogy valaki a vizslákat vagy a cirmosokat szeretik – az introvertált emberek élvezik az egyedüllétet, szabadidejüket legszívesebben magukban töltik, (például olvasással vagy egyszemélyes játékokkal).

Társaságban általában a háttérben maradnak, nem hangoztatják a véleményüket, nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Szeretik a csendes, nyugodt munkakörülményeket, és egyedül tudnak leghatékonyabban dolgozni és gondolkodni.

A kifejezés a latin intro- (=befelé) előtag és versum (=fordul) szó összevonásából ered, utalva arra, hogy az introvertált emberek a külvilág helyett inkább önmaguk felé fordulnak.

Az introvertált ellentéte az extrovertált ember, ami egy kifelé forduló, nyitott személyiségre utal. (Lexiq)

Follow The Flow 2016-ban alapított háromtagú magyar együttes. 2018-ban Nem tudja senki című daluk által robbantak be a köztudatba, majd Maradok távol című számuk által még több ember ismerte meg őket. 2018 nyarán elnyerték a Petőfi Zenei Díj Az év felfedezettje díját, illetve ősszel jelölték őket a 2018-as MTV Europe Music Awards-ra mint Legjobb magyar előadó, amit szintúgy megnyertek, így ők képviselték Magyarországot a bilbaói díjátadón. (Wikipedia)

Az eleinte BLR és Fura Csé formációjaként dolgozó formációhoz Szakács Gergő énekes csatlakozott, és ezzel úgy tűnik, összeállt a tökéletes kép! A trió legutóbbi dala, a Nem tudja senki olyan bombasztikus sikert hozott, amire már régen volt példa. A klip már bőven 9 millió fölött pörög a YouTube-on, a Follow the Flow egyre több koncertfelkérést kap, és ez még mindig csak a kezdet… (Petőfillive)A Follow The Flow énekeseként is ismert előadó szóló projektjének dalaival is rendszeresen lovagolja meg a slágerlistákat!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.