Szűcs Judith legendás 1978-as, Gyere a Disco club elé című slágerének feldolgozása minden magyar kulturális referenciái között megtalálható.

A Wellhello és T. Danny közös, Disco Club című dala már eddig is egy valóságos popkulturális aranybányának számított.

A videoklip emellett úgy meg van pakolva mémtörténeti utalásokkal, mint egy valamire való diszkóklub parkettje a nyolcvanas években. Most pedig érkezik a duplacsavar – de vajon belefér-e még egy legenda a képbe? Bele! Sőt: még egy kivételes b2b is: a Disco Club remixét ugyanis nem más szállítja, mint Sterbinszky és Mynea. Azaz egy apa-lánya páros! Így ér körbe a sztori: az idén 45 éve megszületett slágert a legfiatalabb generáció is pörgeti.

Ja: aki hibátlanul lenyomja Tomi első verzéjét, azt a kakadu a bárpultnál meghívja egy bármire!

A klip itt érhető el:
youtube.com/watch?v=l35DyrpdrUk

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.