Keresés
Close this search box.
Szűcs Judith legendás 1978-as, Gyere a Disco club elé című slágerének feldolgozása minden magyar kulturális referenciái között megtalálható.

A Wellhello és T. Danny közös, Disco Club című dala már eddig is egy valóságos popkulturális aranybányának számított.

A videoklip emellett úgy meg van pakolva mémtörténeti utalásokkal, mint egy valamire való diszkóklub parkettje a nyolcvanas években. Most pedig érkezik a duplacsavar – de vajon belefér-e még egy legenda a képbe? Bele! Sőt: még egy kivételes b2b is: a Disco Club remixét ugyanis nem más szállítja, mint Sterbinszky és Mynea. Azaz egy apa-lánya páros! Így ér körbe a sztori: az idén 45 éve megszületett slágert a legfiatalabb generáció is pörgeti.

Ja: aki hibátlanul lenyomja Tomi első verzéjét, azt a kakadu a bárpultnál meghívja egy bármire!

A klip itt érhető el:
youtube.com/watch?v=l35DyrpdrUk

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.