Keresés
Close this search box.

Megvannak a Befutó zenei tehetségkutató döntősei

SreamFlow zenekar a Befutó zenei tehetségkutatón
A 150 indulóból 12 döntős maradt a Befutó zenei tehetségkutató döntőjében. Egyáltalán nem volt könnyű dolga a zsűrinek.

A Befutó – Zenei Tehetségkutató,

a Dal-Horizont által meghirdetett és szervezett zenei tehetségkutató verseny. 3 millió Ft összértékű díjak, 3 forduló és ami szinte egyedülivé teszi; online lebonyolítás. Nem volt hangszerelési megkötés, így nagy örömünkre valódi képet kaphattunk arról mennyire színes és szakmailag kiemelkedő Magyarország zenei élete. Már az elődöntőbe jutott 25 zenekar kiválasztása nem volt könnyű feladat. A döntőbe eredetileg 8 nevező került volna, ám a rangsorolás lehetetlensége miatt kialakult holtversenyek miatt végül 12-en kerültek be. Ők küldhetik el harmadik dalukat:

 1. DreamFlow
 2. Czaffy
 3. Triek
 4. Kevlár
 5. Auraleak
 6. Pardon ME!
 7. HéBa zenekar
 8. YEWO
 9. Guyachild
 10. Kyrasound
 11. Lolettin
 12. Zizi Angeli

Érdekességképpen eláruljuk, hogy a fenti sorrend a pontszámok alapján valós sorrend. A DreamFlow -nak van a legmagasabb pontszáma, és értelemszerűen az alsó 5 versenyző azonos pontszámot kapott összességében a 4 zsűritől.

Annyit elárulhatok, hogy a magyarzene.eu különdíjasának kiválasztásakor a zene lesz az elsődleges szempont. Talán némileg nyom a latban, hogy a zenekar mennyire veszi komolyan a saját népszerűsítését, mit tesz meg érte, mennyire használja ki az ingyenes megjelenési lehetőségeket. Van már kedvenc, de nem árulom el ki az.

Az eredményhirdetés július 5-én várható.

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss