Ezek a legdrágább amerikai zenész által tulajdonolt autók

Zenész autó
magyarzene

magyarzene

Belegondoltál már abba, hogy vajon mennyit érhet a kedvenc amerikai zenészed járgánya? Tudod egyáltalán, hogy milyen autókkal jár a favoritod? Hogy hány különböző márkájú kocsi és egyéb más jármű parkolhat a garázsában? És vajon mi a helyzet ezeknek a fényűző, drága verdáknak az árával?

Akár hiszed, akár nem, a világ legdrágább járművei amerikai hírességek birtokában vannak. Az emberek imádják autókon keresztül fitogtatni vagyonukat, és ennek a gyakorlatnak a rapperek az elsődleges hívei. Amikor sikeres zenészként milliókat keresel, természetesen dollárban, akkor a gazdag ékszerekkel és az exkluzív szuperautókkal flancolva egyszerűen megszilárdíthatod a népszerűségedet. Nézzük, mik a kiváltságos státusz leghatalmasabb szimbólumai?

Jay Z – Maybach Exelero (8 millió dollár)

Jay Z amellett, hogy világszerte ismert és elismert rapper, nem mellesleg pedig Beyoncé férje, nagyon sikeres üzletember is, a jelenlegi árfolyama, azaz vagyona közel 1 milliárd dollár körül mozog. Igen, jól olvastad: 1 milliárd dollár! Ehhez képest a Maybach Exelero árcédulája igazán elhanyagolható. Az Exelero 2004-ben volt a csúcsa annak, amit egy sportautó jelenthet a teljesítmény és a luxus tekintetében. A Stola és a DaimlerChrysler által gyártott Exelero egy masszív, 5,9 literes, V12-es motorral felszerelt, turbófeltöltős járgány 690 lóerő „izommal”. Beszéljen az exkluzivitásáról az, hogy az autógyártó hivatalosan is tisztázta, egy teljességgel egyedi darabról van szó, így Jay Z Exelerója valóban az egyetlen a világon. Ha esetleg megvennéd, vagy ezt, vagy bármilyen más használt autót, ne felejtsd el lecsekkolni a járműtörténeti jelentést, mert ezzel elejét veheted a költséges problémák elkerülésének. Itt a link: carvertical.com/hu – mindig legyen kéznél, ha használt kocsi vásárlásában gondolkozol!

Pharrell Williams – Ferrari Enzo (2,5 millió dollár)

Pharrell Williams pontosan úgy öregedett, mint a jó bor, és a zeneiparban eltöltött hosszú évtizedek után továbbra is az egyik legkiemelkedőbb alakja maradt ennek a világnak. Ő is az autók szerelmese, és azt kell mondanunk, hogy szeretjük az autók iránti ízlését. Egy Ferrari Enzo büszke tulajdonosa, ami egy olyan kocsi, amely történetesen az egyik legkeresettebb Ferrari, és a cég alapítójáról kapta a nevét. Pharrell autókollekciója Mercedes gyártású modelleket is tartalmaz, valószínűleg ez a magyarázata annak, hogy Lewis Hamilton egyszer meghívta, hogy versenyezzen vele egy Forma–1-es autóban.

The Game – Bugatti Veyron (2,2 millió dollár)

Mondtuk! Ismét egy sikeres rapper, aki milliókat keresett mesterségével, és mi is lehetne eredetibb ajándék a 33. születésnapjára, mint egy Bugatti Veyron, amiről köztudott, hogy egykor a világ leggyorsabb autója cím büszke tulajdonosa volt. Magától értetődő, hogy kellett neki, és tökéletesen illeszkedett a már addig is lenyűgöző autógyűjteményébe, amely többek között egy Porsche Panamerát, egy Bentley Continentalt és egy Ferrarit tartalmaz. Hihetetlen lista!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt