Esztergomban irtottuk a szúnyogot

Tulpa zenekar
Z. László

Z. László

Tavaly, a Covid-19 miatt elhalasztott Sportalshow fesztivál helyett több kisebb bulit szerveztek inkább az esztergomi rockklubosok, idén azonban mégis volt egy kisebb fesztecske.

Július 31. -én kolléganőnk a Tisza – tavi (opera) Fesztiválról tudósított, így gondoltam én elugrom Esztergomba egy fél órácskára rock zenét hallgatni. Ahogy az a beharangozóban is volt (magyarzene.eu/irtsd-a-szunyogot-sportalshow-helyett-kicsi-banzaj/), ez egy “fesztecske” így nem is számítottam több ezres tömegre. A szombati első fellépő, a Tulpa zenekar tökéletesen megalapozta a buli hangulatot, láthatóan ők is élvezték a koncertet nemcsak a közönség. A szinpadi “élő” játékuk – kiemelve az énekes Székely Marci színészi játékát – egyértelműsítette, hogy ez a zene élő koncerteken az igazi. Ezt alátámasztotta a következő fellépő, a Z!ENEMi is. Döbennetes áhitattal és erővel indítva ragadtak magukkal. A két napos program többi fellépőjétől elnézést kérek, biztos vagyok benne, hogy ők is tökéletes produkcióval álltak közönség elé.

Z!ENEMi zenekarMinden elismerésem a szervezőké és a zenekaroké. Bár az “Írtsd a szúnyogot!” fesztiválocska jelző kapott, a közönség sem volt több ezres, mind a szervezés, mind a zenekarok előadása tökéletesen fesztiváli volt.

Kritika: nem volt szúnyog.

A két zenekar Facebook oldala:

Igazi fesztivállal zárul a Fülesbagoly 2021!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.