Esztergomban irtottuk a szúnyogot

Tulpa zenekar
Z. László

Z. László

Kommunikátor, zenekritikus.
Tavaly, a Covid-19 miatt elhalasztott Sportalshow fesztivál helyett több kisebb bulit szerveztek inkább az esztergomi rockklubosok, idén azonban mégis volt egy kisebb fesztecske.

Július 31. -én kolléganőnk a Tisza – tavi (opera) Fesztiválról tudósított, így gondoltam én elugrom Esztergomba egy fél órácskára rock zenét hallgatni. Ahogy az a beharangozóban is volt (magyarzene.eu/irtsd-a-szunyogot-sportalshow-helyett-kicsi-banzaj/), ez egy “fesztecske” így nem is számítottam több ezres tömegre. A szombati első fellépő, a Tulpa zenekar tökéletesen megalapozta a buli hangulatot, láthatóan ők is élvezték a koncertet nemcsak a közönség. A szinpadi “élő” játékuk – kiemelve az énekes Székely Marci színészi játékát – egyértelműsítette, hogy ez a zene élő koncerteken az igazi. Ezt alátámasztotta a következő fellépő, a Z!ENEMi is. Döbennetes áhitattal és erővel indítva ragadtak magukkal. A két napos program többi fellépőjétől elnézést kérek, biztos vagyok benne, hogy ők is tökéletes produkcióval álltak közönség elé.

Z!ENEMi zenekarMinden elismerésem a szervezőké és a zenekaroké. Bár az “Írtsd a szúnyogot!” fesztiválocska jelző kapott, a közönség sem volt több ezres, mind a szervezés, mind a zenekarok előadása tökéletesen fesztiváli volt.

Kritika: nem volt szúnyog.

A két zenekar Facebook oldala:

Igazi fesztivállal zárul a Fülesbagoly 2021!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Paulina

Paulina – Jajdogálni fogsz

Paulina új dalában ismét egy szaftos témával jön elő, a tőle megszokott humorral és könnyed bájjal fejtve ki véleményét egy kapcsolatról, amely egy korábbi meg nem értettség után fonódott szorosra.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt