Keresés
Close this search box.

A bombasztikus DJ-dobos duó, a DNDV kemény mixszel robbantja be az évet

DNDV
DJ Nikita és Tiszai Vivi, azaz a DNDV dobos-DJ duó egy brutál ütős mixszel kezdik a 2024-es évet. 5 ismert dal remixét keveri a friss klipben Nikita.

Vivi ezúttal nem a megszokott dobon játszik, hanem egy speciális hybrid dobot rakott össze.

Nikita 4 éve profi DJ, számos helyen megfordult már, de főleg a budapesti éjszakában szorgoskodik, zenei stílusai techno, house és hip-hop.

Tiszai Vivient sem kell a zenei életben bemutatni: dobos 18 éve, zenekarai HolyChicks, Dér Heni, The Pinups. A lányok 2020-ban találkoztak először, és nem volt kérdés, hogy szuper köztük a kémia. Egy munka hozta össze őket, a kölcsönös szimpátia miatt nem szakadt meg a kapcsolat, és hamarosan jött az ötlet, hogy csináljanak egy dobos-DJ duút, ahol Nikita vereti a kemány technót, amihez mainstrem vokálokat társít, Vivi pedig hozza az ütemet és zúz, ahogy szeret zúzni.
Épp ilyet lehet hallani a friss anyagukban is, ez egy erős kezdése az évnek mindenki számára, aki szereti az elektronikus zenét.

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Freddie Petőfi-díj

Cum Laude Freddie-nek és Gubik Petrának

A közmédia elismeréseit élőben közvetített díjátadón és gálaműsorban, az A38 Hajón vehették át a díjazottak szombat este Idén is átadták a Petőfi Zenei Díjakat: a

EFOTT Flo Rida WellHello Majka MagyarZene

Csak magyar zene az idei EFOTT-on

Nem emelkedtek a jegyárak, sőt van, ami olcsóbb is lett Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) közösséget épít és identitást őriz – jelentették