Beyond: hangok egy elhagyott városból

Beyond szám trash elhagyott
Julio

Julio

Tizenhárom szám a karanténból, egy elhagyott városból. Trash a javából.

Itt a CD-megjelenés, egy kis csavarral!

Tavaly, a pandémia elején hozta ki a gyöngyösi thrash legenda, a Beyond, kissé túlságosan is aktuális sorlemezét „Elhagyott város” címmel a GrundRecords gondozásában.

A vírushelyzet miatt kialakult káoszban az anyag csak digitálisan jelent meg, ám most megkapja a megérdemelt fizikai megjelenést is!

Bővülés minden szinten

A csavar a történetben pedig az, hogy a karantén adta szabadidőt kihasználva az időközben trióvá alakult banda úgy gondolta, hogy nem fejezte be tavaly a lemezt, csak abbahagyta, ezért új gitár- és basszussávokat vettek hozzá, itt-ott alakítottak is a dalokon, lecseréltek éneksávokat és az egészet újrakeverték.

Beyond hangok szám zene

A végeredmény önmagáért beszél, így nem is volt kétséges, hogy a régóta esedékes fizikai megjelenés az album új verziójából készüljön! Ehhez méltó módon teljesen új köntösbe csomagolták az egész anyagot, így az új borítóval is felvértezett CD június 18-án érkezik a boltokba!

Az anyag természetesen elérhető lesz online is, de, aki a korábbi változatra szavaz, természetesen azt is megtalálja a digitális felületeken. CD-n azonban csak az album 2021-es verziója jelenik meg.

Az albumon található dalok:
01. Írj egy levelet az égbe
02. Tömik a fejed 2.
03. Mint egy elhagyott város
04. Álhírekből élek
05. Éhbér
06. Az utolsó csikkek
07. Megfojtanál egy kanál vízben
08. 18 óra munka
09. Hogyha a felhők fölött élnék
10. Csaknorisz
11. Nekünk itt még dolgunk van
12. Háború
13. Készülj a pokolra

13 szám, a karanténon túl!

A Beyond zenekar a fémzene hegység betokozódott őskövülete. A Thrash völgy mélyében található a négy földbe kövült fémarc, nem messze az ősi metál tó fémforrásától. A tudósok sokáig keresték a megkövült metál bálványokat, de soha nem leltek nyomukra.

Ugyan 1987-ben már majdnem rájuk találtak, mint egy Csillagra, ami éppen akkor született, aztán 1995-ben szikla kristályként (akkoriban: rock kristály) is előbukkantak, de halvány fényük és rejtőzködő mivoltuk miatt sikerült kicsúszniuk az őket kereső tudósok markából. A pokol bugyraiból előtörő forró lávafolyam majdnem teljesen a föld alá mosta őket, de 2006-ban egy kisebb földrengés letisztította a rajtuk nyugvó földkérget. A kövületek így láthatóvá váltak, de sűrű sziklabokrok, média csökevények vették őket körbe. Néha még ma is felbukkannak a sűrű, idő által megfeketedett, megrepedezett ágak közül, de észrevenni őket szinte lehetetlen. A négy fémarc őskövület így marad a sötét médiákus halálkarmok által teljesen körülzárt Thrash völgy mély árkaiban, az örökkévalóság mocsarának szomszédságában és várja a lelkes tudóscsoportot, akik talán felfedezik eme mélybezárt kincseket. Ha ez megtörténik, az ősi Beyond horda fémarcain talán ismét megcsillanhat a fénysugár. (Beyond)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Charlie Tátrai Tibor

Tátrai és Charlie – csak zene lesz?

Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt