Keresés
Close this search box.

Új dalt álmodott a turnészezonra a DreamFlow

dreamflow synthwave

A Véget ért az álom synthwave-rock fúziós dallamvilága vajon felkelti a közönség érdeklődését?

A szászrégeni zenekar legújabb, június 20-án közzétett dala már a legnépszerűbb zenei platformokon is elérhető, valamint a zenehallgatás élménye egy látványos videoklippel is kiegészül, ha az érdeklődők a zenekar YouTube csatornájára látogatnak.

A dal főként azt a helyzetet írja le, amikor már minden reménytelenné válik és a régóta dédelgetett álom is hirtelen elérhetetlen távolságra kerül. Ezt a melankólikusságot, amelyet a szöveg hordoz magában, a dal hangszerelése oldja fel, hiszen egy nagyon dinamikus és változatos hangzásvilágú zenei alapot hallhatunk alatta.

Négy éve álmodnak élményeket

A zenekar 2023-ban egy rendkívül sikeres évet zárhatott, hiszen januárban megjelent a Bújjunk a Hold mögé című kislemezük, ők szerezték a KULT Fesztivál és a Paprika Rádió
himnuszait és több alkalommal is a Bagossy Brothers Company vendégeként léphettek színpadra Erdélyben és Magyarországon is egyaránt.

A szászrégeni DreamFlow 2020 májusában alakult és azóta töretlenül halad előre az erdélyi könnyűzenei színtéren. Eddigi pályafutásuk során számos díjjal gazdagodtak a különböző tehetségkutatókon való részvétellel.

Ezek közül néhány:
• 2021 és 2022 – Siculus Díj
• 2021 – Legszebb Erdélyi Magyar Dal ‘Év Felfedezettje’ kategória győztese (Csendes
utazó című dallal)
• 2022 – Legszebb Erdélyi Magyar Dal győztese (Itt boldog vagyok című dallal)
• 2022 – Erdély Dala III. helyezett (Itt boldog vagyok című dallal)

2024 márciusában megjelent a zenekar legújabb dala, Maradni akarok címen, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend a legnagyobb videómegosztó felületen. A zenekar a 2024-es Vibe Fesztivál nagyszínpados fellépője.

Tagok:
Borbély-Bartis Zsuzsanna – ének
Nagy Endre Dániel – szólógitár, billentyű
Nagy Flórián Attila – basszusgitár
Bakos Rolland – ritmusgitár, billentyű
Drócsa Botond – dobok

Az idei nyár sem alakul másként. Igazi fesztiválszezonnak néznek elébe, hiszen fellépnek a Tusványoson, Vibe Fesztiválon, Smart Festen, ismét előzenekara lesznek a Bagossy-nak a felsőörsi Hegyilevegő Pikniken és sok más rendezvényen lehet majd találkozni velük a nyár folyamán. A zenekar minden eseményről tájékoztatja az érdeklődőket a közösségi média oldalain.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss