Ajtót nyit az Árnyéknyúl

Árnyéknyúl zenekar
De vajon ki van a túloldalon? És miért kell kiabálni? A kérdésre leginkább a dal meghallgatása adhat választ.

A debreceni Árnyéknyúl eddigi legkiabálósabb, legfeszültebb dala debütált október 22 -én, amelyről a frontember/dalszövegíró Kovács Karesz így nyilatkozott:

„Nem minden ajtót mi zárunk be magunk előtt, de minden ajtót mi nyitunk ki. Nem mindegy viszont, hogy kinek, vagy minek nyitunk utat. Ahogy az sem, hogy mi lépünk-e be azon az ajtón, vagy más jön be rajta. Ha az ember rossz kilincshez nyúl, néha nehéz visszazárni valamit oda, ahová való… És ha ez még nem lenne elég bonyolult, az sem mindegy, hogy a lezárt ajtó melyik oldalán marad az ember – bent, vagy kint? Na meg hol van a bent? De rohadt bonyolult ez… Pedig csak egy ajtóról van szó.”

A dal kislemezborítóját ismét Kovács Lilla (Lillusionart) készítette, ahogyan ez az előző megjelenéseknél is volt. Ezt leszámítva szokás szerint igazi triómunka minden: a debreceni Ká stúdióban került rögzítésre a dal, valamint minden utómunkát is ott végeztek el.

Az ajtót nyitok, ő enged be a legújabb darabja azon megjelenéseknek, amelyek a második Árnyéknyúl albumot fogják alkotni. A nagylemez várhatóan idén december végén lesz elérhető.

Az új dal itt hallgatható meg: www.youtube.com/watch?v=EecXSv4h6p8

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt