Ajtót nyit az Árnyéknyúl

Árnyéknyúl zenekar
De vajon ki van a túloldalon? És miért kell kiabálni? A kérdésre leginkább a dal meghallgatása adhat választ.

A debreceni Árnyéknyúl eddigi legkiabálósabb, legfeszültebb dala debütált október 22 -én, amelyről a frontember/dalszövegíró Kovács Karesz így nyilatkozott:

„Nem minden ajtót mi zárunk be magunk előtt, de minden ajtót mi nyitunk ki. Nem mindegy viszont, hogy kinek, vagy minek nyitunk utat. Ahogy az sem, hogy mi lépünk-e be azon az ajtón, vagy más jön be rajta. Ha az ember rossz kilincshez nyúl, néha nehéz visszazárni valamit oda, ahová való… És ha ez még nem lenne elég bonyolult, az sem mindegy, hogy a lezárt ajtó melyik oldalán marad az ember – bent, vagy kint? Na meg hol van a bent? De rohadt bonyolult ez… Pedig csak egy ajtóról van szó.”

A dal kislemezborítóját ismét Kovács Lilla (Lillusionart) készítette, ahogyan ez az előző megjelenéseknél is volt. Ezt leszámítva szokás szerint igazi triómunka minden: a debreceni Ká stúdióban került rögzítésre a dal, valamint minden utómunkát is ott végeztek el.

Az ajtót nyitok, ő enged be a legújabb darabja azon megjelenéseknek, amelyek a második Árnyéknyúl albumot fogják alkotni. A nagylemez várhatóan idén december végén lesz elérhető.

Az új dal itt hallgatható meg: www.youtube.com/watch?v=EecXSv4h6p8

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.