Keresés
Close this search box.

Matekkal jelentkezik a Follow The Flow

follow the flow matek no
Vajon elérik a tízmilliós megtekintést a tökéletes nő receptjével

Egy meg egy az kettő

Az együttes legújabb dala a kedvenc tantárgyuk és a csajozás között von párhuzamot. A „Matek” a Follow The Flow korábbi, melankolikusabb dalainak szöges ellentéte, amely a „Gavallér”-t követve újra megvillogtatja BLR, Fura Csé és Szakács Gergő humorérzékét.

– Tavaly gondolkoztam el azon, hogy hány matekos kifejezést használunk a mindennapi nyelvben, és hogy ezeket udvarlásra is használhatnánk. Innen jött a “Matek” alapötlete – vezette le az egyenletet Fura Csé.

– Megpróbáltuk magunkat 2,5 perc erejéig nem komolyan venni, és ez lett az eredmény. Ez a fajta könnyedség és poén szokatlan tőlünk, de reméljük, sikerül mosolyt csalnunk néhány arcra! – egészítette ki Szakács Gergő.

Komolyabb helyett vicesebb a Flow

– Minden percet, amit a Matekkal töltöttem, élveztem, ez talán hallatszik is a szövegrészemen! – tette hozzá BLR. – Több olyan kommentet és rajongói hozzászólást kaptunk, hogy a dalaink egyre szomorkásabb, és hogy igény van egy vidámabb megjelenésre. Szerintem ránk is ránk fért már egy felszabadultabb szám!

– Anyai ágon tízből hét matek tanár van a családban, úgyhogy elvben a véremben van a matek – a gyakorlatban olyan volt a szövegírás, mintha érettségire készülnék… Mindannyiunknak fel kellett elevenítenie a nem létező tudásunkat! – foglalta össze Fura Csé.

A dalhoz egy agyament klip is készült, ahol a Follow The Flow tagjai három őrült tudósként dolgoznak a tökéletes nő receptjén. Hogy sikeres volt-e a kísérlet? A klipből kiderül!

Follow The Flow 2016-ban alapított háromtagú magyar együttes. 2018-ban Nem tudja senki című daluk által robbantak be a köztudatba, majd Maradok távol című számuk által még több ember ismerte meg őket. 2018 nyarán elnyerték a Petőfi Zenei Díj Az év felfedezettje díját, illetve ősszel jelölték őket a 2018-as MTV Europe Music Awards-ra mint Legjobb magyar előadó, amit szintúgy megnyertek, így ők képviselték Magyarországot a bilbaói díjátadón. (Wikipedia)

Az eleinte BLR és Fura Csé formációjaként dolgozó formációhoz Szakács Gergő énekes csatlakozott, és ezzel úgy tűnik, összeállt a tökéletes kép! A trió legutóbbi dala, a Nem tudja senki olyan bombasztikus sikert hozott, amire már régen volt példa. A klip már bőven 9 millió fölött pörög a YouTube-on, a Follow the Flow egyre több koncertfelkérést kap, és ez még mindig csak a kezdet… (Petőfillive)

Matek és a nő kapcsolata: Follow the Flow

Új számmal jelentkeztek Cséék!

Dzsúdló sem akar lemaradni!

Szakács új utakon indult el!

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Indián a Fonogram-díjjal

Idén ők kapták a Fonogram-életműdíjakat

A fiatalok után a nagy öregeket is díjazták! Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián – közölték

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt