Keresés
Close this search box.

Chain Bridge Pop – Messze valahol

Chain Bridge Pop
A38 október 1.

Chain Bridge PopA Chain Bridge Pop új lemezzel, és az album címadó dalához készült szöveges klippel nyitja meg a tanévet.

„Az egész lemezhez úgy fogtunk hozzá, hogy úgyis van csomó dalunk, miért ne vehetnénk fel őket? Nem így alakult… Amikor befejeztük a dalok felvételeit és egybe meghallgattuk őket, egy vadiúj történet látott napvilágot.  Egy történet formálódott meg, amely finoman illeszkedik az idő múlásához, a szabadsághoz, az egyéni érzelmek kibontakozásához, nem utolsó sorban pedig ahhoz, hogy felnőttünk mi is.” – meséli Hajdu Erik frontember, aki a dalok és a szövegek forrása is egyben. A számok további csiszolását a zenekar közösen végezte, majd Varga Zoltán (USEME) producerrel alakították ki az album végső formáját a Song Song Production stúdióban.

„Annyi biztos, hogy két egyforma track nincs a lemezen.  Volt a fejünkben egy alapkoncepció: nem szeretnénk magunkat ismételni. Persze csalogatott bennünket a zenei újítás is; a korábbi dalainkhoz képest például nagyobb teret kapott az elektronikusabb hangzásvilág.”

„Van egy duett dalunk is az új albumon, melynek női főszereplője a csodás hangú Herrer Sári (Mary Popkids). Sokat gondolkodtunk, vajon kinek melyik lehet a kedvenc dala a lemezről. Ez még formálódik bennünk, de mindegyiket szeretjük valamiért, és mindegyik valami mást ad nekünk.”

Szeptember 8-án digitálisan, majd fizikai formátumban is megjelent a második Chain Bridge Pop lemez, a Messze valahol.

„Ez az egész lemezfelvétel egy óriási, és egyben felejthetetlen kaland volt számunkra! Mint mindenki életét, minket is megbolygatott a járványhelyzet, de a lehető legpozitívabban álltunk a dolgok mögé. Nem lenne igaz, ha azt mondanánk, hogy gördülékenyen zajlott minden; mégis megálmodtunk valamit, amit sikerült teljesítenünk.”

A lemezbemutató koncert a tervek szerint az A38-on lesz október 1-én.

a38.hu/hu/program/chain-bridge-pop-hu
facebook.com/chainbridgepop

Forrás: napmedia

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.