Nyűg a férjnek a vásárlás, erről dalol az Alma Együttes énekese

Buda Gábor műhallal
Láposi Mária

Láposi Mária

Mi történik, ha az asszony egy méretes bevásárlólistát nyom a párja kezébe?

Buda Gábor párnák köztMi történik, ha az asszony egy méretes bevásárlólistát nyom a párja kezébe? A férj azonnal leizzad, próbál tiltakozni, ami nem jár eredménnyel, aztán elindul a nagy kalandra. Persze semmi sincs meg a boltban, és inkább mást vásárol a szerencsétlen ember. A nagybevásárlás ezen kalandjait most Buda Gábor, az Alma Együttes frontembere énekelte meg.

A dal az Apu vásárol címet viseli, és a férj bevásárlással kapcsolatos megpróbáltatásairól szól.

Buda Gábor joghurttal– A nejem gyakran ad méretes bevásárlólistát a kezembe – árulta el Gábor. – Nem szeretek, de tudok vásárolni. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy sokkal több mindent veszek, mint amit feladatul kapok. Megyek az áruházban a sorok között, és látom, hogy erre és erre is szükség van még, és berakom a kosárba. Így lehetséges, hogy két termék helyett tízet viszek haza. Ha meg nem találok valamit, mert azért az nem ritka, akkor azonnal segítséget kérek. Illetve az is előfordul, hogy mást veszek, mint amit kell. Kis túlzással elküld a feleségem ropiért, de gördeszkával térek haza.

A dalt zenéjét Warnusz Zsuzsa írta és hangszerelte, Hegyi György szerezte a szövegét. Olyan kiváló muzsikusok játszották fel, mint Cseke Gábor (zongora), Hárs Viktor (basszusgitár) és Pusztai Csaba (dob), sőt, a vokálokat Lajtai Kati énekelte fel. A vidám kis dalhoz klip is készült a PUR E stábja által.

Apu vásárol videó:
youtu.be/E5yoWOApFsw

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Bartók Béla magyar zene

Bartók-mellszobrot avattak Budapesten

Bartók művészete és tudományos teljesítménye nemcsak a magyar és az európai zenetörténet, hanem az egyetemes kultúra szempontjából is korszakalkotó jelentőségű.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt