Keresés
Close this search box.
Elindult a jelentkezés!!!

Kecskemét rockKecskemétRocks2019

Az élőzene fővárosává válik Kecskemét idén ősszel. Szeptember 7-én ugyanis a Bács megyei nagyvárosban rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi SzegedRocks-hoz hasonlóan több száz zenész fogja egyszerre eljátszani a szervezők által kiválasztott zeneszámokat. Hazánk legnagyobb rockzenekarába már elindult a jelentkezés.

2018. április 21-én, Szegeden 400 zenész – énekesek, gitárosok és dobosok vettek részt és játszottak együtt a SzegedRocks-on.  A legfiatalabb zenész 8, a legidősebb 72 éves volt. Az amatőr és profik flashmobjáról készült kisfilmek azonnal népszerűek lettek a közösségi oldalakon, ennek köszönhetően országos és nemzetközi visszhangot váltott ki a Cityrocks Produkció által szervezett esemény.

2019-ben Kecskeméten a KecskemétRocks néven kerül megrendezésre az óriászenekar koncertje. 12 magyar illetve külföldi slágert adnak majd elő a Magyarország minden tájáról, de külföldről is érkező zenészek. A szervezők célja a különleges zenei rendezvénnyel, hogy a rockzenét, valamint az élő zenei produkciókat népszerűsítsék, emellett egy összetartó, zenét szerető, művelő közösséget alakítsanak ki.

A KecskemétRocks-on elhangzó dalokat a szervezők úgy választották ki, hogy azok bárki számára könnyen eljátszhatóak, elénekelhetőek legyenek. A rendezvényre komplett zenekarok, kórusok is jelentkezhetnek, de olyan zenészek is tagjai lehetnek Magyarország legnagyobb rockzenekarának, akik eddig csak otthon zenéltek.

Az egész napos rendezvényt koncertek zárják majd.

KecskemétRocks2019 – dalok, melyeket együtt játszunk majd:

  • Queen: We will rock you
  • LGT: Ringasd el magad
  • Joan Jett: I love rock’n’roll
  • (Az LGT, Queen, Joan Jett dalok egy medleyt fognak alkotni)
    Ocho Macho: Jó nekem
  • Bikini: Mielőtt végleg elmegyek
  • Tankcsapda: Egyszerű dal
    Sing Sing: Halál a májra
  • Metallica: Enter sandman
  • White Stripes: Seven nation army
    Nirvana: Come as you are
  • Lenny Kravitz: Are you gonna go my way
    Depeche Mode: Personal Jesus

Jelentkezni a www.cityrocks.hu oldalon lehet, ahol a hangszer megjelölése mellett egy, a jelentkezőknek magukról készült kisvideót kell csak elküldeni a szervezőknek.

Elindult a jelentkezés!!! – youtube.com/watch?v=FtTr2QgbTto

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.