Új klip tavaszra Vörös Renátótól és a VR Zenekartól

Vörös Renátó - VR zenekar
magyarzene

magyarzene

Elkészült az új lemez előfutára, amelyhez a klip rockosabb hangzás- és látványvilágot kapott.

Vörös RenátóKözel két év telt el a VR zenekar legutóbbi lemeze óta, de Renátó és a fiúk azóta sem tétlenkedtek: készült az új album, külföldi meghívásoknak is eleget tettek, de hazai pályán is felléptek több helyen.

Vörös Renátó első szólólemeze 2017-ben jelent meg, tavaszköszöntőként pedig elkészült az új lemez előfutára, amelyhez a klip sokkal rockosabb hangzás- és látványvilágot kapott, mint az előző kislemez, ehhez mérten elég zúzósra sikeredett. A videóban feltűnik Virág András, világ- és Europa bajnoki érmes karatés, aki legprofibb technikáit mutatja be, de végigkövethetjük 12 élő koncert hangulatát is.

Nézz bele az új klipbe itt.

Természetesen az új dalokat élőben is megismerheti a közönség, legközelebb április 13-án, a Robot Klubban találkozhatunk a VR Zenekarral.

Vörös Renátó nevét talán nem kell bemutatni azoknak, akik jártasak a cinematográfia világában, hiszen évek óta adja a nevét és tehetségét zenei videókhoz, ismeretterjesztő és természetfilmekhez és egyéb, filmes projektekhez alkotóként, rendezőként, művészeti vezetőként. Dolgozott többek között a Republic-kal is, legutóbbi közös munkájuk már aranylemez. Néhány éve szólóénekesként is megismerhette a közönség.

VR zenekar
Ének, bass: Vörös Renátó
Ének, gitár: Győri Levente
Vokál, dob: Józsa Balázs

https://www.facebook.com/vrzenekar/


Eddig a sajtó hír. Aki pedig olyan zenebolond mint mi vagyunk, az hallgassa meg Vörös Renátó Ember a semmiből (Akusztikus) dalát (keresse meg; megéri). Renátó egy reggel olyan bal lábbal ébredhetett, hogy a menetrendszerűen érkező ihletet egyszerűen megpróbálta elhessegetni. Na de az ihlet nem olyan fajta, hogy csak úgy elmegy, sőt ráerősített. Szóval nem volt mit tenni, alkotni kellet valamit ami talán a többinél is csodálatosabb.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Charlie Tátrai Tibor

Tátrai és Charlie – csak zene lesz?

Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt