Zinfield

Népi metál zene
Bogdán István

Bogdán István

2014-ben elkészült a csapat “Elindultam szép hazámból” c. 5+1 számos bemutatkozó anyaga, melyen 5 ismert népdal, illetve egy meglepetés átirat található.

ZINFIELD – MAGYARORSZÁG EGYETLEN MODERN-NÉPDALMETÁL ZENEKARA!

Zinfield zenekarIsmered a magyar népdalokat? (Hát persze!) Szereted a modern rock/metál muzsikát? (Hát persze!) Akkor a ZINFIELD zenéje NEKED (is) szól. A zenekart Tiebel Ferenc alapította, azonban a mai stílust 2014-ben alakította ki a csapat, mely egyedülálló. A mindenki által ismert magyar népdalok lehangolt gitárokkal, húzós riffekkel és népi hangszerek nélkül kerülnek átdolgozásra a zenekar által.

2014-ben elkészült a csapat “Elindultam szép hazámból” c. 5+1 számos bemutatkozó anyaga, melyen 5 ismert népdal, illetve egy meglepetés átirat található. A zenekar 2014 óta folyamatosan járja az országot. Az önálló bulikon kívül olyan ismert csapatokkal, mint az Ismerős Arcok, Egészséges Fejbőr, Nemzeti hang, stb. Szerencsére egyre több fesztiválon képviseltetjük magunkat, és a falunapokról, és hasonló rendezvényekről is kapunk már meghívásokat, így aki meg akar minket hallgatni, valahol az országban biztos megtalál.

Népi metál zene2018 Júniusában elkészült az 5 számos “Béreslegény” c. EP, melyről a csapat 2 szöveges videót tett közzé a youtube csatornáján:
youtube.com/watch?v=Rm7mNttgxC8

Az 5 számot legelőször a Rock.FM rádióban mutatták be a nagyérdeműnek, melyre azóta is folyamatosan érkeznek a pozitív visszajelzések. 2018 őszén még több helyen is megfordul a csapat, így aki élőben szeretné látni és hallani, a következő helyszíneket megteheti:
Október 6. – Veszprém, Metró söröző
Október 13. – Budapest, S8 Underground (XIII. Heten, mint a gonoszok fesztivál)
November 10. – Érd, Blues Tanya
November 17. – Jászberény
December 8. – Budapest, Metal télapó fesztivál
December 15. – Dunaújváros, Kaptár

A zenekar tagjai:
Fekete György – Ének, Gitár;
Fekete Viktor – Bass;
Lázár Tamás – Szólógitár;
Tiebel Ferenc – Dob
FACEBOOK: facebook.com/rockband.zinfield

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt