Keresés
Close this search box.
2014-ben elkészült a csapat “Elindultam szép hazámból” c. 5+1 számos bemutatkozó anyaga, melyen 5 ismert népdal, illetve egy meglepetés átirat található.

ZINFIELD – MAGYARORSZÁG EGYETLEN MODERN-NÉPDALMETÁL ZENEKARA!

Zinfield zenekarIsmered a magyar népdalokat? (Hát persze!) Szereted a modern rock/metál muzsikát? (Hát persze!) Akkor a ZINFIELD zenéje NEKED (is) szól. A zenekart Tiebel Ferenc alapította, azonban a mai stílust 2014-ben alakította ki a csapat, mely egyedülálló. A mindenki által ismert magyar népdalok lehangolt gitárokkal, húzós riffekkel és népi hangszerek nélkül kerülnek átdolgozásra a zenekar által.

2014-ben elkészült a csapat “Elindultam szép hazámból” c. 5+1 számos bemutatkozó anyaga, melyen 5 ismert népdal, illetve egy meglepetés átirat található. A zenekar 2014 óta folyamatosan járja az országot. Az önálló bulikon kívül olyan ismert csapatokkal, mint az Ismerős Arcok, Egészséges Fejbőr, Nemzeti hang, stb. Szerencsére egyre több fesztiválon képviseltetjük magunkat, és a falunapokról, és hasonló rendezvényekről is kapunk már meghívásokat, így aki meg akar minket hallgatni, valahol az országban biztos megtalál.

Népi metál zene2018 Júniusában elkészült az 5 számos “Béreslegény” c. EP, melyről a csapat 2 szöveges videót tett közzé a youtube csatornáján:
youtube.com/watch?v=Rm7mNttgxC8

Az 5 számot legelőször a Rock.FM rádióban mutatták be a nagyérdeműnek, melyre azóta is folyamatosan érkeznek a pozitív visszajelzések. 2018 őszén még több helyen is megfordul a csapat, így aki élőben szeretné látni és hallani, a következő helyszíneket megteheti:
Október 6. – Veszprém, Metró söröző
Október 13. – Budapest, S8 Underground (XIII. Heten, mint a gonoszok fesztivál)
November 10. – Érd, Blues Tanya
November 17. – Jászberény
December 8. – Budapest, Metal télapó fesztivál
December 15. – Dunaújváros, Kaptár

A zenekar tagjai:
Fekete György – Ének, Gitár;
Fekete Viktor – Bass;
Lázár Tamás – Szólógitár;
Tiebel Ferenc – Dob
FACEBOOK: facebook.com/rockband.zinfield

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.