Bogdán István

Bogdán István

"Tiszta, jó amerikai rock & roll-t játszunk, tudod... Nem akarom, hogy a zenénk kommersz legyen, vagy bármi.

“Tiszta, jó amerikai rock & roll-t játszunk, tudod…

Loud'n'Tube zenekar koncertNem akarom, hogy a zenénk kommersz legyen, vagy bármi. Energia van a játékunkban, no meg egy kis csavar.” /Axl Rose 1986/ Csapatunk is Axl szavaiban hisz, a zenénk magunkról magunknak szól a saját hangunkon. Nekünk a ZENE az öröm, a kifejezés, a megszállottság, az élet. Robi, a szólógitárosunk szavaival élve: “Mikor zúg a Marshall és kattog a dobverő, nem számít más, csak a hangszereddel együtt töltött idő”.

A banda örömzenélésre állt össze először Adácson a szülőfalunkban 2016-ban eredetileg dob-gitár-basszusgitár/ének formációban. Renátó már alkalmanként érdeklődött a közös zenélés iránt, és végül 2017 októberében csatlakozott mint új basszusgitáros majd 2018 májusában az előző énekes (Gelsi Attila) kiválása után az énekes szerepét is át vette. Hogy miért ez a 3 srác? Mi hárman ovitársak, osztálytársak voltunk, együtt cseperedtünk. A zeneiskolához is egymást erősítve csatlakoztunk, szüleink zeneszeretete, zenei múltja egész életünk is végig kísérte. Robi klarinéton kezdett el tanulni, aztán fittyet hányva a zeneoktatásra autodidakta módon tanult gitározni; míg Renátó extrém kanyarral a fuvolától menekült a gitárig. Dani nehezen találta meg saját hangszerét, míg megállapodott a dobok mögött.

Loud'n'Tube zenekarNa de hová vezettek a klasszikus zenei tanulmányok? “Nem köt minket semmilyen stílus, de a Rock’n’Roll a közös nyelv, amit beszélnünk”, a vak is hallja és a süket is látja, hogy mi rock zenét játszunk, melyben fellelhetők a blues és a jazz elemei is. Hogy a zenénk populáris-e? Minket ez nem izgat, de azt tudjuk: hogy Mi vagyunk az Loud’n’Tube! A tempónk gyors és rázós, sört előre kikérni.

Gelsi Dániel A zenekar dobosa. Szakállas, és változó stílusban játszik, szereti a klasszikus rock vonalat kedvencei az AC/DC és a Metalica, de a pörgős punk-rock sem áll tőle messze, ide sorolható az ír kocsma zene a Paddy and The Rats, Droppkick Murphy és a The Real Mckenzie. Részt vesz a saját számok írásában akár szöveg akár a dob terén is.

Taray Renátó A zenekar Énekese és Basszusgitárosa. A csapat egyetlen nős tagja. Elsősorban Rock illetve blues számokat kedveli, de a magyar könnyűzenét sem veti meg. Példaképe John Paul Jones a Led Zeppelin basszusgitárosa, aki egy stílust teremtett játékával. Ő látja el a zenekar marketing és imagement feladatait kezeli a közöségi oldalakat, illetve képet és videókat vág, a banda informatikusa.

Nagy Róbert A banda szólógitárosa. Mondhatni megszállottan áll a zenéléshez. A zene szeretete gyermekkora óta benne él, zenész édesapja és nagybátyja révén. A vokálban is részt vesz, fő dal és zeneszerző. Erős blues hatás érezhető játékában ez főként példaképei hatásának tudható be. (Eric Clapton, Gary Moore, Slash). Kedvence zenekarja a Guns’n’Roses.

Koncertszervezés: +36306099227

Facebook: facebook.com/loudntube

E-mail: loudntubeofficial@gmail.com

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt