Loud’n’Tube zenekar bemutatkozása

Loud'n'Tube zenekar koncert
Bogdán István

Bogdán István

"Tiszta, jó amerikai rock & roll-t játszunk, tudod... Nem akarom, hogy a zenénk kommersz legyen, vagy bármi.

“Tiszta, jó amerikai rock & roll-t játszunk, tudod…

Loud'n'Tube zenekar koncertNem akarom, hogy a zenénk kommersz legyen, vagy bármi. Energia van a játékunkban, no meg egy kis csavar.” /Axl Rose 1986/ Csapatunk is Axl szavaiban hisz, a zenénk magunkról magunknak szól a saját hangunkon. Nekünk a ZENE az öröm, a kifejezés, a megszállottság, az élet. Robi, a szólógitárosunk szavaival élve: “Mikor zúg a Marshall és kattog a dobverő, nem számít más, csak a hangszereddel együtt töltött idő”.

A banda örömzenélésre állt össze először Adácson a szülőfalunkban 2016-ban eredetileg dob-gitár-basszusgitár/ének formációban. Renátó már alkalmanként érdeklődött a közös zenélés iránt, és végül 2017 októberében csatlakozott mint új basszusgitáros majd 2018 májusában az előző énekes (Gelsi Attila) kiválása után az énekes szerepét is át vette. Hogy miért ez a 3 srác? Mi hárman ovitársak, osztálytársak voltunk, együtt cseperedtünk. A zeneiskolához is egymást erősítve csatlakoztunk, szüleink zeneszeretete, zenei múltja egész életünk is végig kísérte. Robi klarinéton kezdett el tanulni, aztán fittyet hányva a zeneoktatásra autodidakta módon tanult gitározni; míg Renátó extrém kanyarral a fuvolától menekült a gitárig. Dani nehezen találta meg saját hangszerét, míg megállapodott a dobok mögött.

Loud'n'Tube zenekarNa de hová vezettek a klasszikus zenei tanulmányok? “Nem köt minket semmilyen stílus, de a Rock’n’Roll a közös nyelv, amit beszélnünk”, a vak is hallja és a süket is látja, hogy mi rock zenét játszunk, melyben fellelhetők a blues és a jazz elemei is. Hogy a zenénk populáris-e? Minket ez nem izgat, de azt tudjuk: hogy Mi vagyunk az Loud’n’Tube! A tempónk gyors és rázós, sört előre kikérni.

Gelsi Dániel A zenekar dobosa. Szakállas, és változó stílusban játszik, szereti a klasszikus rock vonalat kedvencei az AC/DC és a Metalica, de a pörgős punk-rock sem áll tőle messze, ide sorolható az ír kocsma zene a Paddy and The Rats, Droppkick Murphy és a The Real Mckenzie. Részt vesz a saját számok írásában akár szöveg akár a dob terén is.

Taray Renátó A zenekar Énekese és Basszusgitárosa. A csapat egyetlen nős tagja. Elsősorban Rock illetve blues számokat kedveli, de a magyar könnyűzenét sem veti meg. Példaképe John Paul Jones a Led Zeppelin basszusgitárosa, aki egy stílust teremtett játékával. Ő látja el a zenekar marketing és imagement feladatait kezeli a közöségi oldalakat, illetve képet és videókat vág, a banda informatikusa.

Nagy Róbert A banda szólógitárosa. Mondhatni megszállottan áll a zenéléshez. A zene szeretete gyermekkora óta benne él, zenész édesapja és nagybátyja révén. A vokálban is részt vesz, fő dal és zeneszerző. Erős blues hatás érezhető játékában ez főként példaképei hatásának tudható be. (Eric Clapton, Gary Moore, Slash). Kedvence zenekarja a Guns’n’Roses.

Koncertszervezés: +36306099227

Facebook: facebook.com/loudntube

E-mail: loudntubeofficial@gmail.com

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt