Keresés
Close this search box.

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

namaximum.hu
Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

A pandémiás helyzet enyhülésével gőzerővel indultak be a koncertek. Az emberek sem akartak tovább otthon maradni, így szinte telt házzal mentek a rendezvények. A fellépők hiánya okozott néha gondot, sőt rendezvény is maradt el amiatt, mert nem találtak elég előadót. Olyan zenekar is volt, aki bár fellépési lehetőségekkel rendelkezett, elég zenésszel (taggal) már nem. Érezhetően sok zenész nem tudott, vagy már nem is akart visszatérni az előadói pályára. Akik megtették, azok a leállás alatt is próbáltak, online koncerteztek. Utóbbi nem mindenkinek sikerült. Az online tér követelményeire a gyakorlott koncert szervezők sem mindig voltak felkészülve. Akik jól csinálták, azok viszont hosszú távon profitálnak azokból a további online lehetőségekből, melyek mind a zeneszerzőknek, mind az előadóknak rendelkezésre állnak.

A lényeg mégis az, hogy újra vannak “igazi”, élő koncertek. Amire azonban nem mindenki gondol (főként a rajongók): egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. A zenészeknek fontos a jó kondi és az állóképesség. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést. (A koncert turnékról nem is beszélve.)

A NaMaximum egy kis plusz energiát ajánl

 

A vitaminok, ásványi anyagok és táplálék-kiegészítők persze nem csak a fizikai erőnlét fenntartásában segíthetnek, hanem a stressz legyőzésében is. “A nagyon sok stresszt generáló felgyorsult életvitelünk fokozza az emberi szervezet igényét a minőségi élelmiszerek iránt. A minőségi élelmiszerek iránti fokozott igény magával hozta a táplálékkiegészítők gyártásával foglalkozó új márkák hatalmas nyomását, az erőteljes marketing kampányokat és az erős konkurenciaharcot, amely sok esetben a gyártási költségek csökkentésével vagy a táplálékkiegészítők végső árának növekedésével jár. A vevők iránti harcban a táplálékkiegészítő gyártók és forgalmazók megfeledkeznek a legfontosabbról – az emberről, aki megérdemli az életminősége javulását a helyes táplálkozással elérhető áron.”

(Támogatott megjelenés)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt