Keresés
Close this search box.

Idén is nőtt a Vibe látogatószáma

Vibe Fesztivál Marosvásárhely

Öt nap alatt 120 színpadi produkciót láthattak az új helyszínen

A marosvásárhelyi Vibe Fesztivál szervezői közleményükben azt írták, hogy a hétfőn reggel zárult fesztivál öt napján 112 600 részvevő fordult meg, így a Marosvásárhelyen és a szomszédos Marosszentgyörgyön tartott zenei rendezvény idén is tartotta növekedési ütemét.

“A számok azt mutatják, hogy a Vibe továbbra is növekvő pályán van, hiszen évről évre egyre nagyobb érdeklődést vált ki” – idézte a közlemény Rés Konrád Gergely főszervezőt, aki szerint a fesztiválozók az öt nap alatt nagyszerű produkciókat láthattak, a legnagyobb érdeklődés Jason Derulo amerikai énekes és zeneszerző szombati koncertjét övezte.

Új helyszínen debütált a fesztivált

A hatodik alkalommal megszervezett Vibe-ot új helyszínen tartották, amely lehetővé tette, hogy a fesztiválváros összefüggő térben épüljön fel, a különböző színpadok és rendezvényhelyszínek elérhető közelségben legyenek egymázhoz.

Az öt nap alatt a résztvevők 120 színpadi produkciót láthattak, a VIBE Koli X BCR-ben 68, a Fashion Cornerben 27 meghívott tartott előadást vagy műhelyfoglalkozást.

Idén először vissza lehetett váltani a helyszínen az újrahasznosítható hulladékot, összesen 5450 italcsomagolást gyűjtöttek össze. Szintén újdonság volt, hogy a marosvásárhelyi Víkendtelep és a koncerthelyszín között elektromos biciklit lehetett bérelni, közel ezren éltek a lehetőséggel.

A Vibe Fesztivál következő kiadását 2025. július 3-6. között tartják.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss