Keresés
Close this search box.

ez a táska csajokat, bulikat, piát és balkáni kalandokat rejt magában. merjük kinyitni?

DESH, Young Fly és Azahriah új trek-je, azaz a Bakpakk (magyarul hátitáska) egy flexelős, nagyzolós tematikájú imidzs dal. A szám az azonos című DESH – Young Fly EP előfutára, amely július végén érkezik.

“A Bakpakk a saját pozíciónkat írja le, azt, hogy mi mindent tettünk már le az asztalra” – foglalja össze a dal tartalmát Desh, akitől Young Fly vette át a szót: “Szeretünk együtt dolgozni, vibe-olni, nyaralni, hülyülni, ezt az életérzést akartuk áthozni a dalban és a klipben is.” 

A dalhoz a trió Albániában forgatott klipet Rádli Bencével, ahol a fiúk gond nélkül illeszkedtek be a mindennapokba és hozták a balkán életérzést.

Egész nyáron folytatódik a mennyiségi menőség!

“Bejött nekünk ez a balkáni vibe, nagyokat mentek a medencés bulik, utána meg érdekes volt bejárni a gettót és ismerkedni a helyi arcokkal” – mondta Desh a forgatásról.

“Karakteres volt az ország, sok mindent láttunk és tapasztaltunk pár nap alatt. Ráadásul folyamatosan végigkísért minket a szerencse a forgatás alatt, szinte az ölünkbe hullottak a legjobb helyszínek és karakterek!” – foglalta össze Fly.

A megjelenést egy újabb dal, a Cherry Mocha követi két hét múlva, majd július végén debütál három további dal a kislemezen. Hogy mire számíthatunk? A fiúkat idézve – “Ez az Azi-Deshi-Fly flow, itt nincsen mérték” – csak mennyiségi menőség! 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt