Az óévben is Szenes-sztárokkal az újévbe

Szenes Iván tér
A Szenes-sereg mindenkinek jó szórakozást és Boldog Új Évet kíván kihagyhatatlan showjával!

Fergeteges dalok, remek énekesek 2021 utolsó Szenes-showjában!

Sztárcsemetéből pszichológus és népszerű műsorvezető lett, majd megteremtette a hazai női talkshow-t. Manapság is sztárokkal folytat tízezer fős, óriás zenés beszélgetéseket.

A Duna World idei szilveszteri műsorán Szenes Iván szilveszteri koncertjének részesei lehetünk, kedvenc dalainkkal, sok ezer honfitársunkkal együtt, a Szenes Iván térről közvetítve ~ ahol a legtöbb magyar sláger született. Szenes Andrea sztár- és slágerparádéja az év utolsó estéjére – számos fellépővel és a legnagyobb slágerekkel -minden generációnak nívós szórakozást ígér!

Ha szeretnénk a rólunk szóló Szenes Iván dalokkal búcsúztatni a 2021-es esztendőt, illetve a legnépszerűbb sztárok társaságában koccintani az új évre, érdemes már 19 órakor a Duna World-re kapcsolnunk, az év utolsó napján, december 31-én!

Igazán színvonalas műsorral, feledhetetlen melódiákkal és remek előadókkal vár bennünket, minden idők legjátszottabb dalköltőjének lánya, Szenes Andrea.

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a sziporkázó stílusú, művészi vénával is rendelkező és mindig felvidulást hozó műsorvezetőnő és Bodrogi Gyula jóvoltából, utánozhatatlan szilveszteri hangulat költözik otthonunkba. Idén sem lesz ez másképp!


Sztárfellépők szilveszterre


19 és 21 óra között a Duna World műsorán a generációkat összekötő nagy slágereket, többek között Bodrogi Gyula, Kökény Attila, Kocsis Tibor, Zalatnay Sarolta, Opitz Barbi, Balázs Péter, Singh Viki, Voith Ági, Csonka András, Nyári Károly, Szacsvay László és az Apostol együttes előadásában élheti át a közönség.

Szenes Iván, a legendás dalszerző, több mint kétezer dalából idén felcsendül többek között a ’Kicsi gyere velem rózsát szedni’, ’Kicsit szomorkás a hangulatom máma’, Hosszú forró nyár’, a ’Próbálj meg lazítani!’, a ’Mindenkinek van egy álma’, a ’Találkozás a régi szerelemmel’, ’Ha legközelebb látlak’ de természetesen nem hiányozhat az ’Úgy szeretném meghálálni’ vagy ’Az utolsó tánc’ vagy a ’Piros pezsgő’ című sláger sem, péntek este a Duna World szilveszteri menüjéből.

És természetesen a szerencsét hozó szilveszteri Szenes dal: – Dalseregünkkel felvonulunk 2022-be átkocogunk… – énekli együtt a tízezer fős közönség a Szenes sztárok csapatával.A Szenes-sereg mindenkinek jó szórakozást és Boldog Új Évet kíván kihagyhatatlan showjával!

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Fonó Budai Zeneház

Az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro a Fonóban

Világzene, kamarazene és improvizatív dzsessz is szerepel a Fonó Budai Zeneház kínálatában. Május második felében a fellépők között lesz az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro is – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.