Keresztény könnyűzene Oroszlányon

Géczi Erika és a Gyémánt Gospel Kórus
2021. december 23 -án 16 órakor egy csodálatos karácsonyi koncerttel várta a környékbelieket Oroszlányon a Római Katolikus Munkás Szent József  Templom.

Kutschi András plébános rövid köszöntője után indult a zenei program.

Géczi ErikaAz énekes-gitáros Géczi Erika szuggesztív, lélek közeli dalainak és letisztult előadásmódjának köszönhetően egyedi és értékes színfolt a magyar könnyűzene világában. Karácsonyi koncertje – Rózsa György közreműködésével – főként megzenésített karácsonyi versekből áll. Felemelő élmény volt templomi közegben, Erika zenéjével és gyönyörű hangján hallani Ady Endre, Juhász Gyula és Nagy László verseit hallgatni. Természetesen nem maradt el a Szállj, sólyommadár (Kell még egy szó) című dal sem.

Géczi Erika után a Munkás Szent József Templom kórusa harmonika kísérettel, Boldog Zsófi közreműködésével adta elő magyarul Leonard Cohen Hallelujah című művét.

Azt estét a 2007. november 13 -án Csákváron alakult Gyémánt Gospel Kórus zárta. Többen meglepődtek, mert ezek a zenék, dalok olyan világslágerek, melyeket mindannyian ismerünk. Rögtön nyitásként a Withholding Nothing Medley hangzott el, egyértelművé téve, hogy világszínvonalú produkciónak lehetünk részesei.

A koncert a Kovács K. Zoltán Alapítvány és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

A teljes koncert (három rész) visszanézhető ide kattintva!

Részlet:

„A keresztény könnyűzene hatékony missziós, egyházi szinten is működő közösségteremtő eszköz.” (J. Tamás)

 15 éves jubileumi koncert Csákváron >>>

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.