Keresés
Close this search box.

Saját rendezésű klippel jelentkezett Caramel

Caramel
Kérlek, adj még erőt, megállítjuk most az időt, ez a végzetünk, hogy mindig a szívünk foglya legyünk” – énekli Caramel az Álmodozókban.

Mindig a szívünk foglyai leszünk

A dalhoz látványos klip is készült, melyet maga az énekes-dalszerző rendezett, vágott és fényelt.

A szerző és Maczkó Miki producer egy rockosabb, gitárra írt riffötletből kiindulva építették fel és hangszerelték át a dalt, ami ezután egy R’n’B-sebb irányt kapott. A leginkább az időről és annak múlásáról szóló Álmodozók üzenete, hogy legyenek vízióink, céljaink, legyünk őszinték és hűek önmagunkhoz. „Csak úgy tudjuk látni a világot, amilyenek valójában vagyunk, és nem jó, ha megpróbálunk a bőrünkből kibújva élni. Sok mindent érint ez a dal, megkerülhetetlen, örök érvényű igazságokat, miközben nagyon személyes is” – mondta el Caramel, aki új szerepekben is kipróbálta magát a videó készítésekor.

A klipet itt találod:
https://youtu.be/4zj-pPjw8gY

Az alapkoncepció egy szép, letisztult klip volt, melynek leghangsúlyosabb eleme az önmaga után „nyomozó” énekes-dalszerző. „Ez az első olyan klip, aminek a gyártását is az én cégem végezte. Kicsit olyan, mint egy vizsgafilm: saját kézbe vettem szinte mindent, hónapokig tanultam vágni és fényelni. Régóta vonzódom ehhez a világhoz, és talán nem lett tökéletes a végeredmény, de amit szerettünk volna, azt megvalósítottuk. Vincze Gábor szintén oroszlánrészt vállalt a feladatokból. Én már most a következőt tervezem: legközelebb még nagyobbat merünk álmodni” – fogalmazott Caramel.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.