Keresés
Close this search box.

Saját rendezésű klippel jelentkezett Caramel

Caramel
Kérlek, adj még erőt, megállítjuk most az időt, ez a végzetünk, hogy mindig a szívünk foglya legyünk” – énekli Caramel az Álmodozókban.

Mindig a szívünk foglyai leszünk

A dalhoz látványos klip is készült, melyet maga az énekes-dalszerző rendezett, vágott és fényelt.

A szerző és Maczkó Miki producer egy rockosabb, gitárra írt riffötletből kiindulva építették fel és hangszerelték át a dalt, ami ezután egy R’n’B-sebb irányt kapott. A leginkább az időről és annak múlásáról szóló Álmodozók üzenete, hogy legyenek vízióink, céljaink, legyünk őszinték és hűek önmagunkhoz. „Csak úgy tudjuk látni a világot, amilyenek valójában vagyunk, és nem jó, ha megpróbálunk a bőrünkből kibújva élni. Sok mindent érint ez a dal, megkerülhetetlen, örök érvényű igazságokat, miközben nagyon személyes is” – mondta el Caramel, aki új szerepekben is kipróbálta magát a videó készítésekor.

A klipet itt találod:
https://youtu.be/4zj-pPjw8gY

Az alapkoncepció egy szép, letisztult klip volt, melynek leghangsúlyosabb eleme az önmaga után „nyomozó” énekes-dalszerző. „Ez az első olyan klip, aminek a gyártását is az én cégem végezte. Kicsit olyan, mint egy vizsgafilm: saját kézbe vettem szinte mindent, hónapokig tanultam vágni és fényelni. Régóta vonzódom ehhez a világhoz, és talán nem lett tökéletes a végeredmény, de amit szerettünk volna, azt megvalósítottuk. Vincze Gábor szintén oroszlánrészt vállalt a feladatokból. Én már most a következőt tervezem: legközelebb még nagyobbat merünk álmodni” – fogalmazott Caramel.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.