Jáger Gyula Esztergomban forgatott

Jáger Gyula - Dúdold velem
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Jáger Gyula legújabb dalához, a Dúdold velem -hez forgatott videoklipet Esztergomban. Az egyik rajongó barát házaspár ott él, ők szerezték a helyszíneket.

A klipet látva szinte úgy tűnt, mintha egy kirándulás során spontán örömzenélésbe kezdtek volna, melybe bekapcsolódott a többi vendég is. Jáger Gyulától megtudtam, hogy bár keményen dolgoztak az előkészületekkel, a cél valóban az volt, hogy a lehető legőszintébb legyen. (Kihagyva a profi modelleket, táncosokat, színpadi díszleteket.) persze kérdeztem még:

– Hogyan jött a helyszín ötlete? Esztergom, vendéglő, kisvonat,…

Igyekszünk mindig valami számunkra izgalmas helyszínt választani. Voltunk már hajón, földön, motoron, most vonaton. Remélem, hamarosan repülünk is. Esztergom az egyik leggyönyörűbb hazai város, így nem volt nehéz belopnia magát a szívünkbe. Az egyik rajongó barát házaspár ott él, és ők szerezték meg a szükséges helyszíneket egy terep bejárás után.

– Mennyi ideig tartott a forgatás, mekkora áldozat volt a helyszín tulajdonosaitól?

Egy napig tartott a forgatás. Nem tértem le a nemrég választott útról, megint Erőss Imi barátommal forgattunk. Az elmúlt munkák során nagyon jól összecsiszolódtunk.

Mind a kisvonat tulajdonosa, mind az étterem tulajdonosa nagyon kedves volt, mindent maximálisan a rendelkezésünkre bocsájtottak. Rendkívül hálás vagyok nekik ezért, hiszen így a felhőtlen hangulat, nekik is köszönhető volt.

– Támogatták mással is a helyszín biztosításán kívül a produkciót?

Nem volt rá szükség ez nekünk épp elég segítség volt. Szerencsére magánkézben voltak ezek a helyszínek, így nem kellett akadékoskodó adminisztrátorokkal bonyolítanunk az életünket. Ráadásul aznap gyönyörű időnk volt, így minden a kezünkre játszott.

– Kik a szereplők?

Az elmúlt klipek során igyekeztem a szereplőket azokból a rajongókból baráttá avanzsált emberekből összeállítani, akik minden koncertünkön az első sorban tombolnak ugyan, de a magánéletben is mindig mindenben támogatnak. Ez egy közös heppening, ha évek múlva visszatekintünk majd rá, remélem, mindenkinek egy kedves emlék jut eszébe ezekről a klipekről. Én a boldogságról, a napfényről, szerelemről énekelek. Ezt úgy tudom a leghitelesebben visszaadni, hogyha így is élem az életem. Ezért is teszem bele a klipekbe a hozzám közelálló embereket. Lehetne modelleket választani statisztáknak, de úgy nem lenne részemről ennyire őszinte a dolog. A mai „hamis”, „látványra” erősen adó világban ez a trendekkel szembe megy, de a lelkemmel egy húron pendül, és végső soron nekem ez a legfontosabb.

– Mit kell tudni a szaxofonosról?

Dudival (Dudinszky Zoltán) az első közös Fenyő koncert után kezdtünk el együtt dolgozni. Ő Fenyő Miklós szaxofonosa évtizedek óta. Mint kiderült a párja nagyon szeret engem, jöttek a koncertjeimre, innen már csak egy lépés volt a közös munka. Szerencsém van, hiszen Dudi kiváló szakember. Igazi muzsika tetőtől-talpig és a hangszere mestere. Szerencsém van, hiszen olyan jó lelkületű emberekkel tudok zeneileg együttműködni, akik kiváló zenészek egytől –egyig.

 

Jáger Gyula – Dúdold velem:
youtube.com/watch?v=GZ_FEW_VJoI

 

Jáger Gyula Esztergomban

Jáger Gyula – Ha búcsúzom

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.