Keresés
Close this search box.

Közép-európai miniturnéra indul a The Trousers!

The Trousers koncert
Az első koncertre Budapesten, a Robotban kerül sor március 16-án, csütörtökön, ahol vendégként a szintén budapesti garázsrock-formáció, a Strompopper csatlakozik hozzájuk.

Közel három évnyi érlelés után novemberben megjelent a The Trousers „Animal Gun” című nagylemeze. Ez a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó zenekar hatodik albuma, amelyen 10 dal kapott helyett. A Music Fashion gondozásában megjelent korong itthon és külföldön is rendkívül kedvező fogadtatásban részesült, legutóbb például a HammerWorld Metal & Hard Rock kritikusa értékelte 10/9 pontosra a zenekar teljesítményét. A szintén novemberi sikeres A38-as lemezbemutatót követően a fiúk pár hete a Barba Negra Red Stage ezer fős közönségének játszottak a Junkies előtt.

Március közepén pedig elstartol közép-európai miniturnéjuk, a „Monarchy Madness II.” Pár évvel ezelőtt „Monarchy Madness” címen fogott össze az együttes a bécsi Reverend Backflash-el, valamint az ostravai Degradace-val, és együtt járták végig Ausztria, Magyarország, Csehország, továbbá Szlovákia rock-klubjait.

Idén az osztrákok pihenőszünete miatt a hagyományt a The Trousers és Csehország első számú punk-rock’n’roll produkciója, a Degradace viszi tovább. A produkciók így két hétvége alatt a négy ország öt városában lépnek fel, helyi bandák kíséretében. Az első koncertre Budapesten, a Robotban kerül sor március 16-án, csütörtökön, ahol vendégként a szintén budapesti garázsrock-formáció, a Strompopper csatlakozik hozzájuk.

A „Monarchy Madness II.” március 17-én Bécsben, március 18-án pedig a szlovákiai Trencsénben folytatódik. A miniturné április közepén ér véget Csehországban, amelynek során a The Trousers és a Degradace Prágában, továbbá Jindrichuv Hradecben játszik helyi erőkkel megtámogatva.

 ESEMÉNY A ROBOTBAN:
fb.me/e/2F4c3LkTh

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.